A kapcsolatotokban milyen gyakoriak a viták, veszekedések?
Sajnos mostanában sok vitánk van,de főleg a pénz miatt, mert nem sok van, de remélem nemsokára megoldódik a problémánk és minden jó lesz:)
A pénzt úgy értem,h hú most erre nem telik, ezt nem tudjuk megengedni, azt nem, miből lesz ez-vagy az kifizetve:S
Mit kell érteni vitán és veszekedésen? A vita nekem azt jelenti, hogy nem értünk egyet, és megvitatják, mindketten mondjuk az érveiet, jó esetben nem egyszerre vagy egymás szavába vágva :S... A veszekedésen tettlegességet értetek? Vagy eldurvult vitát aminek a vége nem megegyezés, hanem elnapolva a dolgot... vagyis elodázva örökké, megoldás nélkül zárva?
Megkérdezhetem a jan 15./12:15-ös válaszolót, ezt hogy tudta elrendezni magában? (Szeretnék tanulni végszükség esetére!) Hogy lehet harmónikusan élni, amikor anyósod folyamatosan megaláz, férjed sosem áll ki melletted, és ezt folyamatosan elviselni, sőt még boldognak is lenni, túltenni magad mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!