Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolatotokban milyen...

A kapcsolatotokban milyen gyakoriak a viták, veszekedések?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 11:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos értelemben a veszekedés lehet egy kapcsolat sava borsa. Van benne mozgás, nem válik egyhangúvá.
2010. jan. 15. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
15 éves házasság, egy gyerek, ebből 2 veszekedés, ami abból állt, hogy én kiabáltam, a férjem pedig némán hallgatott. Mi inkább megbeszéljük, nem jellemző a veszekedés..főleg hogy a férjemmel nem is lehet.
2010. jan. 15. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában ( 5 év után) eltelik 4-5 nap is amikor simán megy minden, de folyton történik valami, amin aztán összekapunk, ez a dolog komolyságán múlik, hoyg vita, vagy veszekedés lesz-e. Olyan még nem volt, hogy aztán sokáig nem besazéltünk volna, bár pár napos mosolyszünet már adódott.( kb, fél évente)
2010. jan. 15. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mostanában sok vitánk van,de főleg a pénz miatt, mert nem sok van, de remélem nemsokára megoldódik a problémánk és minden jó lesz:)

A pénzt úgy értem,h hú most erre nem telik, ezt nem tudjuk megengedni, azt nem, miből lesz ez-vagy az kifizetve:S

2010. jan. 15. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit kell érteni vitán és veszekedésen? A vita nekem azt jelenti, hogy nem értünk egyet, és megvitatják, mindketten mondjuk az érveiet, jó esetben nem egyszerre vagy egymás szavába vágva :S... A veszekedésen tettlegességet értetek? Vagy eldurvult vitát aminek a vége nem megegyezés, hanem elnapolva a dolgot... vagyis elodázva örökké, megoldás nélkül zárva?

Megkérdezhetem a jan 15./12:15-ös válaszolót, ezt hogy tudta elrendezni magában? (Szeretnék tanulni végszükség esetére!) Hogy lehet harmónikusan élni, amikor anyósod folyamatosan megaláz, férjed sosem áll ki melletted, és ezt folyamatosan elviselni, sőt még boldognak is lenni, túltenni magad mindig?

2010. jan. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!