Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság egyre több feleség...

Manapság egyre több feleség lép félre, a statisztika is ezt bizonyítja. Mi ennek az oka? Vagy alapvetően egy nőt mi motivál a félrelépésre?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 14:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Állítólag a nagyanyáink is néha a szomszédba mentek egy "kis segítségért", ha a pasi nem tudta megtermékenyíteni. Főleg abban az időben, mikor mindig a nő volt a hibás, ha nem lett gyerek, meg az milyen már, szégyen volt a meddőség. Nem vicc! :)

Napjainkban is akad ilyenre példa. Csak nem verték régen nagydobra. Ma kicsit "lazábban" veszik ezeket a dolgokat.

2014. aug. 19. 21:29
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
Uhh, a nõi félrelépésre egybõl mennyi kifogàs jött össze. Nem is csoda hogy ennyi erkölcstelen él a vilàgon.
2014. aug. 25. 10:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolóktól kérdezném miért kell védeni a női hűtlenséget? A nőkkel miért kell elnézőbbnek lenni? Miért csak a nők várhatják el a hűséget, de a férfiak nem? Az miért kisebb baj ha nő hűtlen annál ha férfi hűtlen? Szerintem mindkettő egyformán elítélendő.
2014. aug. 25. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindkét fél részéről ugyanannyira bűn és elítélendő. Azt hiszem sok esetben a megcsalt fél is van olyan bűnös mint a félrelépő. Lehet ítélkezni, osztani az eszet, de senkinek nem látunk bele az életébe.
2014. aug. 25. 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Akkor én egy bűnös vagyok. Igen, bűntudattal. Ez van.

Hogy miért? Hiányzott a szerelem, a romantika, a törődés, az hogy nem csak egy háztartási robotnak néznek, hanem nőnek. Velem 15 év házasság után történt meg. És nem a szexuális együttlét az elsődleges mozgatórugója ennek az egésznek, hanem az érzelmek.

Most lehet megkövezni, lepontozni.

2014. aug. 25. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

15-ös, erről írtam. Ha egy kapcsolat jól működik egyik fél sem kockáztat egy kalandért.

2014. aug. 25. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:

"védeni a női hűtlenséget?"

Védi a fene.

Az okokat kérdezték.

2014. aug. 25. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Szinte minden no ribi mostanaba.
2014. aug. 25. 13:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves 15-ös bûnös nõ. Akkor be kell mutatni a gerincet aztàn elvàlni,majd aztàn lehet farkakat vadàszni. Jah , az megerõltetõ... Robotnak néztek na bumm most meg ri.ancnak....
2014. aug. 26. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!