Mit csinál egy olyan feleség akinek szexmánis a férje? Akinek egyre több és több kell? Meddig lehet ezt tolerálni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 11:18
1/17 anonim válasza:
A jó feleség lefekszik vele :)
A rossz keres neki egy hobbit, amivel elfoglalhatja magát és a végén sír, hogy már nem foglalkozik vele...
2/17 intrepid válasza:
Megengedi neki, hogy kóborkutyálkodjon. De utána ne pufogjon.
3/17 anonim válasza:
Aki szexmániás, és mellesleg nem ostoba, az eleve olyan nőt vesz el feleségül, aki szintén sokszor igényli a szexet, hiszen nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy többek között ilyen téren is passzoljon egymáshoz a két ember.
4/17 anonim válasza:
A kérdés az, hogy a feleség mit tart szexmániának? Napi egyszer, vagy heti egyszer, vagy havonta?
5/17 anonim válasza:
Napi 4× :D elvégre: -Mi a jobb 1 szexnél? -Kettő
6/17 anonim válasza:
nehogy elhidd, ha egy túlzott vágyat nem tudsz kielégíteni, attól rossz feleség vagy!!! Az tényleg fontos, hogy mennyi az a sok? Tényleg sok-e?
7/17 anonim válasza:
Több az mennyit és mit takar ? Perverz?
8/17 anonim válasza:
Elküldi pszichológushoz, mert valószínűleg a férfinak ez csak pótcselekvés.
9/17 anonim válasza:
A szexfüggőség is egy betegség.
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom. Munka előtt, munkaidőben többször /úgy hogy nem egy helyen dolgoztunk/, munka után stb.
Fogytam vagy 10 kg-t :D
Na jó nem volt rossz, tehát nem panaszkodom, de egy életet így nem tudtam volna leélni.
Szerintem beszéljétek ezt meg, mert a visszautasítás nem a legjobb megoldás, viszont te sem "áldozhatod" föl magad.
Amúgy a szexfüggő, ha nem kapja meg amit szeretne, elmegy máshoz, ahol igen.
10/17 anonim válasza:
Érdemben válaszolni csak úgy lehet, hogy mennyiből akar többet. Vagy a minőségből akar többet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!