Miért hiszi azt sok nő, hogy a feleség csak úgy kisétál a készből, és ő csak úgy beleül majd a helyére a jóba?
Egy másik kérdéssel kapcsolatban jutott eszembe a dolog.. /kérdés/. Saját tapasztalatból indulok ki. A mi történetünk az, hogy mikor összeismerkedtünk, mindketten elmúltunk 30 évesek. Egész addigi életünkben dolgoztunk mint a gép, némi szülői segítséggel ugyan, de meg tudtunk teremteni magunknak egy szerény hátteret. Mikor összeházasodtunk, elgondolkodtunk azon, hogy miért ne szabadulnánk meg a lakásainktól a városban és az értékükön kezdünk egy új életet. El is adtuk az ingatlanokat, és összejött annyi pénz, plusz volt megtakarított pénzünk örökségből is, hogy külvárosban tudtunk venni nagyon olcsó telket, és fel tudtunk építeni egy kis házat, tudtunk venni nagy autót, szépen be tudtuk rendezni az új lakást. Mindkettőnk álma teljesült. Ennek az ismerősök körében híre ment, és hát elkezdtek felbukkanni bizonyos nők a férjem múltjából, aztán az ismerősi körből is páran bepróbálkoztak nála.
Az egyik barátnőm elmesélte, hogy nemrég tanúja volt egy beszélgetésnek, ahol egy csaj arról csacsogott fél ittasan, hogy ő majd lecsapja a kezemről a férjemet, és milyen jó dolga lesz majd mellette.
Nem értem, hogy ezek a libák miért gondolják, hogy csak úgy le lehet csapni valakit, hogy csak úgy szétrombolhatnak egy működő kapcsolatot. Azt meg végképp nem értem, miért hiszik, hogy én csak úgy kisétálok az új házból a gyerekkel a híd alá, ott hagyva nekik mindent, és ők csak úgy beülnek a készbe? Ha össze is vesznénk, akkor is a fele jogilag az enyém. Hogy lehetnek ilyen primitívek? ...és valóban azok, mert próbálkoznak.
Ez csak az én véleményem, de gondolkozz kicsit, csak annál lehet beprobálkozni aki vevő is erre. Lehet kicsit flörtölget a párod, kicsit kedvesebb a nőkkel, kicsit több figyelmet szentel rájuk,kicsit kétértelmü megnyilvánulása lehetnek, kicsit sejtetti azt hogy kapható egy kalandra, valami olyat sugározz a nők felé, ami miatt a nők érdeklődni kezdenek iránta, lehet még ő se gondolja azt, hogy ezzel a nőkben egy lavinát indithat el.
Tehát ne legyél elfogult, hogy most aztán jön a csunya nő és majd lecsapja a férjed/párod, ez nem igy müködik.
Persze ezen még rajta se tudod kapni a párodat, mert végülis ő rendes, ő megnem csalna, csakhát ezek a nők... remélem érzed mit akartam kifejezni.
Gondolkozz el, hogy mindig ilyen kis sármoska volt-e a párod, és nem unja -e a kapcsolatotokat, valószinü nem akar konkrétan váltani, de valami miatt nem igazán érzi jól magát ebben a kapcsolatban. Különben ha egy férfi szerelmes lesz, akkor nagyon betud boritani mindent, az anyagiakat is és a családját is..Sok esetben csak néztem, előtte olyan kis beosztó rendes család, férfinak akadt egy barátnője semmi nem számitott.
Azért hiszik, mert sokszor sajnos sikerül. Legyen az bárkinek is a hibája.
Aljas ember az ilyen, nemtől függetlenül, de létezik.
Ahogy írtad, nem teremtettek maguknak semmit, arra lettek nevelve, hogy más által boldoguljanak.
Akkor meg az általános tájékozottságuk sincs meg ahhoz, hogy tudják ezeket a dolgokat, jogi alapok, stb.
Nem azért mentem hozzá, mert a szememben egy jó pasi, mert szép a szeme, és mert szerelmes voltam, hanem azért is, mert érett gondolkodású, intelligens, megbízható férfi. Nem igazán tudom elképzelni, hogy egy p...ért (akinek csak egy táska ruhája van a lyuka mellett) képes lenne elhagyni a feleségét, akit szeret, akivel jó, főleg nem az imádott gyerekét. Ha nem vesszük az érzelmeket, csupán az anyagi részét a dolognak, nem hiszem, hogy mindemellett felrúgná a beteljesült álmát (nyugodt, boldog élet, anyagi biztonság) egy p...a miatt, akinek a nagy beképzeltsége mellett nincs semmi egyebe, még tartása, büszkesége sem. Nincs annyi pénze, hogy kifizessen engem, ha el akarna válni, el kéne adni mindent, és a feléből már nehézkesen tudná megteremteni az új nőnek (26 évesen anyukáéknál lakik a gyerekszobában, nincs egy petákja sem). Így meg aztán nem is annyira vonzó az a pasi, ugye? Főleg, hogy még gyerektartást is kell fizetni...
Azt nem értem, hogy ezek a buta nők miért hiszik, hogy a feleség üres kézzel megy, és neki marad minden a pasival együtt?
Kérdező,most téged konkrétan érint ez a dolog, vagy csak ugy elméleti szinten kérdezed.
Hidd el, hogy bármennyire elképzelhetetlen de a férfiak simán otthagyják a feleségüket és szép gyereküket egy hasonló kaliberü nőért amit te leirtál.. max. elköltöznek albérletbe még a vagyonmegosztáson tul nem lesznek, vagy beköltöztetik a közös házba az uj barátnőt. Ezeket nem én találtam ki, ismerőseimmel történt meg. Ha a férjednek van barátnője, akkor kezdjél el vele tárgyalni, hogy képzeli a vagyonmegosztást és maradj kedves, nyugodt.. a barátnő mindig kedves,nyugodtan várja, mivel neki nincs mit vesztenie, a feleség kap mindig dührohamot, ami megint csak neki kedvezőtlenebb. Tehát ne gondold azt, hogy egy férj egy akármilyen lányért nem képes otthagyni a családját, mert képes..
"mert érett gondolkodású, intelligens, megbízható férfi. Nem igazán tudom elképzelni, hogy egy p...ért (akinek csak egy táska ruhája van a lyuka mellett) képes lenne elhagyni a feleségét, akit szeret, akivel jó, főleg nem az imádott gyerekét."
Én is ezt gondoltam a volt férjemről...
Nálam ez volt a helyzet: a férjem megcsalt, ráadásul teherbe is ejtette a nőjét (persze a nő csak akkor szólt neki, amikor már nem lehetett elvetetni), én persze azonnal beadtam a válást.
A hölgyemény úgy gondolta, hogy jó üzletet csinált. Ő csak azt látta, hogy nagy házunk van, jó kocsi és jól menő vállalkozás. Azt persze nem tudta, hogy a ház és az autó már a megismerkedésünk előtt az enyém volt, a vállalkozás pedig a szüleimé. Lehet, hogy szánalmas dolog, de nagyon jól esett amikor a bíróságon rájött, hogy nem egy pénzeszsákkal, hanem egy csóróval csináltatta fel magát (azt az arcot nehéz elfelejteni, amit vágott). Azóta telesírta a várost, hogy nincs miből eltartania a gyerekét. Azt hiszem az ilyen nőkben fel sem merül, hogy egy nő is lehet vagyonos, valamiért azt hiszik mindent a férfi teremt elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!