Miért hiszi azt sok nő, hogy a feleség csak úgy kisétál a készből, és ő csak úgy beleül majd a helyére a jóba?
Egy másik kérdéssel kapcsolatban jutott eszembe a dolog.. /kérdés/. Saját tapasztalatból indulok ki. A mi történetünk az, hogy mikor összeismerkedtünk, mindketten elmúltunk 30 évesek. Egész addigi életünkben dolgoztunk mint a gép, némi szülői segítséggel ugyan, de meg tudtunk teremteni magunknak egy szerény hátteret. Mikor összeházasodtunk, elgondolkodtunk azon, hogy miért ne szabadulnánk meg a lakásainktól a városban és az értékükön kezdünk egy új életet. El is adtuk az ingatlanokat, és összejött annyi pénz, plusz volt megtakarított pénzünk örökségből is, hogy külvárosban tudtunk venni nagyon olcsó telket, és fel tudtunk építeni egy kis házat, tudtunk venni nagy autót, szépen be tudtuk rendezni az új lakást. Mindkettőnk álma teljesült. Ennek az ismerősök körében híre ment, és hát elkezdtek felbukkanni bizonyos nők a férjem múltjából, aztán az ismerősi körből is páran bepróbálkoztak nála.
Az egyik barátnőm elmesélte, hogy nemrég tanúja volt egy beszélgetésnek, ahol egy csaj arról csacsogott fél ittasan, hogy ő majd lecsapja a kezemről a férjemet, és milyen jó dolga lesz majd mellette.
Nem értem, hogy ezek a libák miért gondolják, hogy csak úgy le lehet csapni valakit, hogy csak úgy szétrombolhatnak egy működő kapcsolatot. Azt meg végképp nem értem, miért hiszik, hogy én csak úgy kisétálok az új házból a gyerekkel a híd alá, ott hagyva nekik mindent, és ők csak úgy beülnek a készbe? Ha össze is vesznénk, akkor is a fele jogilag az enyém. Hogy lehetnek ilyen primitívek? ...és valóban azok, mert próbálkoznak.
Csak elméleti szinten írom. Nem vagyok ebben a szituban, ill. csak annyira, hogy megesett, hogy felbukkant az ex úgy pár év után egy hívás erejéig, vagy riszálta magát valaki a férjem előtt (kinevettük).
Ezek után, amit írtok, hogy vannak férjek, akik képesek felrúgni egy jó működő kapcsolatot egy lepukkant nő miatt, hát azoknak csak gratulálni tudok, meg is érdemlik a sorsukat. Gondolom ez az a fajta, aki kis idő múlva a kocsmában támasztja a fejét és azon siránkozik, hogy mekkora marha volt, vagy olyan, aki térden állva könyörög, hogy fogadják vissza, és mivel arrébb van rúgva, szidja a volt nejét, hogy mekkora mocsok k...a :)
Egyébként miért gondolod, hogy a vagyon motiválja a nőket?
Kevesen gondolkodnak úgy, mint Te, legtöbben nem az alapján választanak férfit, hogy milyen komoly, hanem hogy milyen jó szerelmi partner. És abból, hogy valaki kikötött mellettük és gyereket is szült, még inkább arra gondolnak, hogy ez csakis attól lehet, hogy mennyire de mennyire jó szerető.
Én legalábbis így érzek.:)
Ittasan mondta, úgy bátrabb volt. De az egész csak duma, nem kell vele foglalkozni. Ha működő a kapcsolat, akkor nincs mitől félni.
Viszont én elbeszélgetnék a csajjal 1-2 mondat erejéig, hogy tudja hol a helye, úgy erélyesen :D
Tuti behúzza fülét-farkát !
Kérdező, te nagyon biztos vagy a dolgodban, nehogy pofára ess. És ezt hidd el, nem bántásból írom.
Hidd el, a férfiak többsége a 30as évei végén, 40es éveikben, (kapuzárási pánik?!) igenis képesek felrúgni az amúgy jól működő komoly kapcsolatot egy olyan nőért, akinek a lyukán és a 1 bőrönd ruháján kívül semmilye nincs. Hangsúlyozóm, a többség férfi ilyen. A kivétel erősíti a szabályt de valljuk be, az igen kevés.
Ha nem is rúgja fel a kapcsolatot egy ilyen férfi, de szeretőt szerintem szintén tart a többség... A férfiak szerintem nem annyira ragaszkodóak, könnyebben hagyják hátra az elmúlt éveket, ha találkoznak egy olyan nővel, aki teljesen más (netán jobb) mint a feleségük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!