Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom összejött egy...

A volt barátom összejött egy csajjal, hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Mindjárt idegösszeomlást kapok, de komolyan...most tett föl magukról képet az iwiwre..ÁÁÁh...

A csaj meg feltette azt a képet, amit én csináltam a volt barátomról, amin rám néz, és a tekintetében látom, hogy szeret..és ezt föltette a csaj a saját oldalára.

Komolyan, már remegek az idegtől, sosem gondoltam, hogy ilyen féltékenynek lenni...:S

22l

2010. jan. 14. 16:03
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
szakmai ártalom :P egyébként :D:F!Grafikus vagyok, meg hobbiból fotózom is!
2010. jan. 14. 20:26
 32/40 A kérdező kommentje:

Nos, amit a "Kedvesemnek" írtam levelet, azt elolvasta, és kitörölte, de nem is vártam tőle mást, ő ilyen.

A csaj sem fog szerintem válaszolni! De ezt még meglátjuk..

2010. jan. 14. 21:07
 33/40 anonim ***** válasza:
Akkor járhatnál emelt fővel igazán, ha mindent csendben kezelnél magadban, és nem ilyen hangosan. Addig felejteni sem tudsz, és büszke sem leszel magadra az erődért.
2010. jan. 14. 21:36
 34/40 anonim ***** válasza:
90%

már ne haragudj, de nagyon szánalmas vagy, és jól lejárattad magad most a kiscsaj előtt.

Mellesleg tényleg nem értem miért is lett lekrvázva. ez is elég gyerekes, hisz nem csalt meg téged a párdod vele, nem voltatok már együtt.

látja, hogy itt az ex aki nem képes megérteni, hogy vége.

persze ha ő is olyan mint te, akkor valszeg beválik.

noh mind1, ha ebben örömödet leled, nem fog sokáig tartani, szarabb lesz, jobban járnál ha elengednéd a srácot és azon lennél, hogy elfelejtsed mint, hogy ilyen hülyeségeken éled ki magad, csak tovább fog tartani az egész szar.

2010. jan. 14. 21:40
 35/40 anonim ***** válasza:

Hat sok mindent nem tudok irni,de gaz sajnos,probald elfelejteni,en nekem van egy volt pasim akit ngyon szerettem,en dobtam ot :) a baratnojenek 3 eve egy olyan kep van kint iwiwen,amit en csinaltam rola es ram nez mosolyog stb:D minden benne van a szemebe.. es alairva egy olyan szoveg,h : "ezert a nezesert erdemes elni"

nah azota is ramjon a rohoges sokszor.. :))))

azota mar anyuka is vagy de ez nem valtoztat azon h meg mindig megnevetett :) ugyhogy csak nevess te is rajta,kesobb majd jobban esik a nevetes biztos :)

2010. jan. 14. 22:17
 36/40 A kérdező kommentje:

már leszedték, meg a volt barátom ki is trölöt iwiwről.hehe

!.Lehet szánalmas, de én legalább nem levélben, meg telefonon szakítottam volna vele, plusz még egy levél a megerősítés kedvéért névnapomra..na ez meg milyen szánalmas..

2010. jan. 14. 22:35
 37/40 A kérdező kommentje:

egyébként meg már egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol, eddig sem érdekelt, én ilyen vagyok.

A csaj meg úgyis csaj a lábam nyomában fog járni..és ezt nem én mondom magamról...!

2010. jan. 14. 22:36
 38/40 A kérdező kommentje:
a második csaj egy csak akarta lenni, de nem sikerült :)
2010. jan. 14. 22:36
 39/40 anonim ***** válasza:
ne légy irígy!!!
2010. jan. 15. 08:39
 40/40 A kérdező kommentje:
Próbálok nem az lenni :(...de néha annyira elkeseredem :(
2010. jan. 15. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!