A volt barátom összejött egy csajjal, hogy lehet ezt feldolgozni?
Mindjárt idegösszeomlást kapok, de komolyan...most tett föl magukról képet az iwiwre..ÁÁÁh...
A csaj meg feltette azt a képet, amit én csináltam a volt barátomról, amin rám néz, és a tekintetében látom, hogy szeret..és ezt föltette a csaj a saját oldalára.
Komolyan, már remegek az idegtől, sosem gondoltam, hogy ilyen féltékenynek lenni...:S
22l
Nos, amit a "Kedvesemnek" írtam levelet, azt elolvasta, és kitörölte, de nem is vártam tőle mást, ő ilyen.
A csaj sem fog szerintem válaszolni! De ezt még meglátjuk..

már ne haragudj, de nagyon szánalmas vagy, és jól lejárattad magad most a kiscsaj előtt.
Mellesleg tényleg nem értem miért is lett lekrvázva. ez is elég gyerekes, hisz nem csalt meg téged a párdod vele, nem voltatok már együtt.
látja, hogy itt az ex aki nem képes megérteni, hogy vége.
persze ha ő is olyan mint te, akkor valszeg beválik.
noh mind1, ha ebben örömödet leled, nem fog sokáig tartani, szarabb lesz, jobban járnál ha elengednéd a srácot és azon lennél, hogy elfelejtsed mint, hogy ilyen hülyeségeken éled ki magad, csak tovább fog tartani az egész szar.

Hat sok mindent nem tudok irni,de gaz sajnos,probald elfelejteni,en nekem van egy volt pasim akit ngyon szerettem,en dobtam ot :) a baratnojenek 3 eve egy olyan kep van kint iwiwen,amit en csinaltam rola es ram nez mosolyog stb:D minden benne van a szemebe.. es alairva egy olyan szoveg,h : "ezert a nezesert erdemes elni"
nah azota is ramjon a rohoges sokszor.. :))))
azota mar anyuka is vagy de ez nem valtoztat azon h meg mindig megnevetett :) ugyhogy csak nevess te is rajta,kesobb majd jobban esik a nevetes biztos :)
már leszedték, meg a volt barátom ki is trölöt iwiwről.hehe
!.Lehet szánalmas, de én legalább nem levélben, meg telefonon szakítottam volna vele, plusz még egy levél a megerősítés kedvéért névnapomra..na ez meg milyen szánalmas..
egyébként meg már egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol, eddig sem érdekelt, én ilyen vagyok.
A csaj meg úgyis csaj a lábam nyomában fog járni..és ezt nem én mondom magamról...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!