Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom összejött egy...

A volt barátom összejött egy csajjal, hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Mindjárt idegösszeomlást kapok, de komolyan...most tett föl magukról képet az iwiwre..ÁÁÁh...

A csaj meg feltette azt a képet, amit én csináltam a volt barátomról, amin rám néz, és a tekintetében látom, hogy szeret..és ezt föltette a csaj a saját oldalára.

Komolyan, már remegek az idegtől, sosem gondoltam, hogy ilyen féltékenynek lenni...:S

22l

2010. jan. 14. 16:03
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Nem írogatok neki,mert nem olyan vagyok nem is beszéltem vele már egy jó ideje, meg nem is akarok.Csak ez most kiverte a biztosítékot!

Hát, remélem jól pofára ejti majd a csaj, és sírva fogja még az ajtómat kaparni...az élet mindent visszaad kamatostul! Én nagyon sokat szenvedtem miatta :(

2010. jan. 14. 16:41
 22/40 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy a fájdalom miatt az agyad gyakorlatilag kikapcsolt.Egyébként ez normális,mert most láttad meg,még idő kell míg feldolgozod.DE!Amig ilyen állapotban vagy tényleg jobb lenne,ha elmennél a géptől és nem nézegenéd őket,nem írnál a srácnak,se itt se e-mailt,se smst-,semmit.A düh is jó orvosság lehet.Tudom,hogy szereted,de úgy tűnik ő már nem.Becsapott,mert az ígérte,hogy majd folytatjátok.Ez kamu duma,csak így akart lelépni.Ez most már látszik.A harag is segíthet,hogy felejts,de ne állj bosszút,nincs értelme csak magadat járatod le.A másik csaj jelenleg lehetne olimpikon vagy misszionárius,neked akkor is egy r.ibanc maradna,mert "elvette" a párod.Nem is kell,hogy szeresd,de ne add meg nekik azt az örömet,hogy lássák,hogy ki vagy borulva.Az a kép valóban övön aluli ütés volt,neked adok igazat,de ha beszólsz nekik miatta,azzal is csak azt mutatod feléjük,hogy a padlóra küldtek.

Az ember egy szakításkor leginkább a meg nem valósult terveit siratja,a jövőképet,amit a másikkal tervezett.Én úgy álltam fel szakítás után,hogy új jövőképet alkottam.Célom volt lefogyni,beiratkoztam táncolni,amit mellette nem tehettem meg,mert ő utált és nem volt hajlandó eljönni velem,de elviselni sem akarta,hogy más pasival táncoljak.

A fősulit most utálod,mert a csaj oda jár.De ha jók voltak a gimis eredményeid és van olyan terület ami érdekel,akkor érdemes belevágni.Egyrészt új ismeretségek,egy új világ,másrészt te is vagy olyan okos,mint az exed új nője.Ez is motíválhat.

Kívánom,hogy hamar túl legyél ezen!

2010. jan. 14. 16:49
 23/40 anonim ***** válasza:
Annak a kis k urvának kéne megtudnia, hogy azt a képet te csináltad, fogadjunk nem tudja. Biztos nagyon szar lenne neki. Vagy nincs myvipetek? (neked is meg a k urvának) És tehetnél fel egy közös képet a volt pasidról meg rólad.(csak mint barátok). és megnéznéd a rib@ncot, ott lennél a látogatók között, biztos meghalna féltékenységtől.
2010. jan. 14. 16:53
 24/40 A kérdező kommentje:

:D!

Azért szakítottunk, mert nem volt munkám, most hagytam abba a sulit, és teljesen ki voltam borulva, hogy semmit nem tudok kezdeni magammal!És erre ráment a kapcsolatunk!

Az utolsó előtti válaszoló nagyon jókat írt! :)

Én is lefogytam, mert míg együtt voltunk fölszedtem 10 kilót! talán most már munkám is lesz :) Fősulira pedig nem akarok menni, mert dolgozni szeretnék! És önálló életet kezdeni végre! :)

Már láttam közös képet róluk, nem is ez akasztott ki, hanem hogy ez ÉN első képemet a barátomról a sajátjának tekinti! Sajnálom is már, hogy nem a csajnak írtam le a kép történetét! :S.

2010. jan. 14. 17:00
 25/40 A kérdező kommentje:
Na, írtam neki egy normális levelet, hogy szedje le, legyen szíves, tényleg nagyon normális, értelmes, nem bántom benne, és szerintem nem ciki a levél.És leírtam a történtét a képnek.szerintem van olyan értelmes, hogy megérti.
2010. jan. 14. 17:15
 26/40 anonim ***** válasza:
Majd írd le mit válaszolt.
2010. jan. 14. 18:01
 27/40 A kérdező kommentje:

hehehehe!! én is kíváncsi vagyok rá nagyon!!

Tényleg tök normálisan leírtam, hogy ez a kép mikor készült, miért, és hogy csak ez a volt barátomból hagy legyen az enyém, más úgysincsen már belőle.Hogy tudom, hogy már az övé, sok boldogságot!Azt is írtam, hogy csináljon róla jobb képet, szerelmesebbet, szebbet, de ez hagy legyen az enyém, a miénk.És, hogy ugye így már szerinte is kicsit vicces nála ez a kép?!Továbbá, hogy nem fogom többet zaklatni.

:)

2010. jan. 14. 19:17
 28/40 A kérdező kommentje:
ja, nem is írtam, hogy szedje le, de szerintem ezek után már ő sem fogja ezt nézegetni :P
2010. jan. 14. 19:18
 29/40 anonim ***** válasza:
Jól tetted, ilyen szöveg után biztos nagyon féltékeny lesz :)
2010. jan. 14. 19:26
 30/40 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem is érdekel, csak csináljon magának képet, és ne az "enyémet" használja.
2010. jan. 14. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!