Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom összejött egy...

A volt barátom összejött egy csajjal, hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Mindjárt idegösszeomlást kapok, de komolyan...most tett föl magukról képet az iwiwre..ÁÁÁh...

A csaj meg feltette azt a képet, amit én csináltam a volt barátomról, amin rám néz, és a tekintetében látom, hogy szeret..és ezt föltette a csaj a saját oldalára.

Komolyan, már remegek az idegtől, sosem gondoltam, hogy ilyen féltékenynek lenni...:S

22l

2010. jan. 14. 16:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
80%
mármint a 16:18-as
2010. jan. 14. 16:20
 12/40 anonim ***** válasza:
86%
Én is voltam ugyanígy... Sajnos eltelt 1 év, mire összeszedtem magam, nagyon szerettem :( Az én helyzetemben is megjelentek a közös képek és...mazohizmus, ha nézegeted őket...:( Lesz jobb, hidd el. Én is találtam egy sokkal jobbat <3
2010. jan. 14. 16:26
 13/40 anonim ***** válasza:
86%
16:18nak: "de mindent megér, hogy az exed is szarul érezze magát" hát, én csak sajnálni tudlak, ha ez neked mindent megér... már ex, azaz elmúlt, mi a fenének kell foglalkozni vele?! persze, szarul esik mindenkinek az ilyen dolog, de nem kell csak azért is fájdalmat okozni a másiknak, mert ő is megbántott engem (akár jogosan, akár nem)
2010. jan. 14. 16:27
 14/40 A kérdező kommentje:

igen, ő szakított, azt állította én vagyok élete szerelme, és hogy csak ideiglenesen szakítunk, míg én egyenesbe hozom az életem, és aztán majd újra kezdjük.Már..mikor is..novemberben vége lett.:( Én szeretem!! Én nem akarok mást.Ő meg most összeszedte ezt a kis k.rvát!!!

Ez a másik csávós dolog jó ötlet! De nincsen senki, akivel megcsinálhatnám :S.

Most írtam neki egy levelet, hirtelen felindulásból, hogy közölje a k-rbvájával, hogy szedje le a képet, mert semmi köze hozzá, az a kép az első napunkon készült, az CSAK A MIÉNK!!!Nehogy már fölrakja, nem igaz, hogy nem tudtak még másikat csinálni!

Én szeretem a volt barátomat!!! :(

2010. jan. 14. 16:30
 15/40 anonim válasza:
76%

16:19

13 évest csajt megdugni bűncselekmény!!

2010. jan. 14. 16:31
 16/40 anonim ***** válasza:
79%
nem biztos, h a csaj k.va, a képekhez meg hozzá már semmi közöd. Értelmetlen a kapcsolatot keresni vele, csak magadnak okozol fájdalmat és magadat járatod le.
2010. jan. 14. 16:34
 17/40 anonim ***** válasza:
84%

amikor az exem új nője ilyesmit csinált, csak röhögtem. szánalmas, hogy azt a képet tette fel, amit én csináltam a srácról a KÖZÖS nyaralásunkon! na mind1, röhej az egész.

attól függetlenül, h én dobtam az exemet. szóval engem ez nem bosszantott, inkább szánalmat keltett...

azóta találtam egy sokkal intelligensebb, komolyabb srácot, akivel boldog vagyok.

2010. jan. 14. 16:36
 18/40 A kérdező kommentje:

igen, én sem nézek ki túl sokat ebből a csajból, és a volt barátom hozzátartozói is húzzák a szájukat rá, szóval nem tudom...ő is ez a mindenkivel csináljunk képet és tegyük fel az iwiwre kategória, és szeretlek..love <3..stb...:S

Én nem tudom hogy bírta összeszedni..áááh..én már megkomolyodtam, és már azt terveztük, hogy 3 év múlva családot alapítunk, és keresek munkát, nem megyek fősulira (és ekkor még a barátom volt a leg boldogabb, hogy ez így lesz!!! és ő hozta fel a családos témát is)..most meg ez a kis k.rva főiskolás,21 éves..A volt barátom mindig is fősuli ellenes volt, hogy oda a hülyék járnak, meg fölösleges..pffffffffff..hát már komolyan nem értem

És anyukája is azt mondja nagyot csalódott a fiúban! És hogy teljesen kifordult magából!És kb.két hét alatt változott az ellentétére, addig miattam sírt, most meg..ez a csaj karácsony előtt jöttt!

2010. jan. 14. 16:37
 19/40 anonim ***** válasza:
most nehéz meg rossz de jobb ha szembesülsz a ténnyel , hogy ő már csak a volt barátod. Szakított veled. és az csak duma, hogy addig amíg rendbe nem hozod az életed.Csak így kíméletesebb volt és neki egyszerűbb. Ne nézegesd őket iwiwen, csak saját magadnak okozol fájdalmat. Na meg szánalmas is leszel egy idő után ha írogatsz neki na meg nézegeted. légy erős és lépj tovább.
2010. jan. 14. 16:38
 20/40 A kérdező kommentje:
Azt is írtam neki a levélben, hogy ez eléggé vicces hogy föltette a csaj, meg hogy kár, hogy az a tekintet nekem szól, és hogy jót röhögtem rajta! :P
2010. jan. 14. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!