A volt barátom összejött egy csajjal, hogy lehet ezt feldolgozni?
Mindjárt idegösszeomlást kapok, de komolyan...most tett föl magukról képet az iwiwre..ÁÁÁh...
A csaj meg feltette azt a képet, amit én csináltam a volt barátomról, amin rám néz, és a tekintetében látom, hogy szeret..és ezt föltette a csaj a saját oldalára.
Komolyan, már remegek az idegtől, sosem gondoltam, hogy ilyen féltékenynek lenni...:S
22l

igen, ő szakított, azt állította én vagyok élete szerelme, és hogy csak ideiglenesen szakítunk, míg én egyenesbe hozom az életem, és aztán majd újra kezdjük.Már..mikor is..novemberben vége lett.:( Én szeretem!! Én nem akarok mást.Ő meg most összeszedte ezt a kis k.rvát!!!
Ez a másik csávós dolog jó ötlet! De nincsen senki, akivel megcsinálhatnám :S.
Most írtam neki egy levelet, hirtelen felindulásból, hogy közölje a k-rbvájával, hogy szedje le a képet, mert semmi köze hozzá, az a kép az első napunkon készült, az CSAK A MIÉNK!!!Nehogy már fölrakja, nem igaz, hogy nem tudtak még másikat csinálni!
Én szeretem a volt barátomat!!! :(
16:19
13 évest csajt megdugni bűncselekmény!!

amikor az exem új nője ilyesmit csinált, csak röhögtem. szánalmas, hogy azt a képet tette fel, amit én csináltam a srácról a KÖZÖS nyaralásunkon! na mind1, röhej az egész.
attól függetlenül, h én dobtam az exemet. szóval engem ez nem bosszantott, inkább szánalmat keltett...
azóta találtam egy sokkal intelligensebb, komolyabb srácot, akivel boldog vagyok.
igen, én sem nézek ki túl sokat ebből a csajból, és a volt barátom hozzátartozói is húzzák a szájukat rá, szóval nem tudom...ő is ez a mindenkivel csináljunk képet és tegyük fel az iwiwre kategória, és szeretlek..love <3..stb...:S
Én nem tudom hogy bírta összeszedni..áááh..én már megkomolyodtam, és már azt terveztük, hogy 3 év múlva családot alapítunk, és keresek munkát, nem megyek fősulira (és ekkor még a barátom volt a leg boldogabb, hogy ez így lesz!!! és ő hozta fel a családos témát is)..most meg ez a kis k.rva főiskolás,21 éves..A volt barátom mindig is fősuli ellenes volt, hogy oda a hülyék járnak, meg fölösleges..pffffffffff..hát már komolyan nem értem
És anyukája is azt mondja nagyot csalódott a fiúban! És hogy teljesen kifordult magából!És kb.két hét alatt változott az ellentétére, addig miattam sírt, most meg..ez a csaj karácsony előtt jöttt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!