Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom összejött egy...

A volt barátom összejött egy csajjal, hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Mindjárt idegösszeomlást kapok, de komolyan...most tett föl magukról képet az iwiwre..ÁÁÁh...

A csaj meg feltette azt a képet, amit én csináltam a volt barátomról, amin rám néz, és a tekintetében látom, hogy szeret..és ezt föltette a csaj a saját oldalára.

Komolyan, már remegek az idegtől, sosem gondoltam, hogy ilyen féltékenynek lenni...:S

22l

2010. jan. 14. 16:03
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
ő dobott ki téged? és mikor?
2010. jan. 14. 16:08
 2/40 anonim ***** válasza:
93%
Hát, majd elmúlik. Ne csinálj semmit, mert, ha ezt ki is mutatod, majd együtt röhögnek rajtad. :(
2010. jan. 14. 16:09
 3/40 anonim ***** válasza:
93%
szerintem felejsd el az exed,kutyaharapast szorevel keress magadnak egy uj pasit .nem erdemes meg az idot sem pazarolni rajuk.
 4/40 anonim ***** válasza:
92%
Elmúlik majd, hidd el..de ne tartsd életben a haragodat
 5/40 anonim ***** válasza:
73%

VOLT barátod. Semmi közöd ahhoz, hogy mit csinál(nak). A csaj meg hagy tegye ki azt a képet, ha tetszik neki, én a helyébe szégyellném magam...

Te meg szerintem vegyél visszább egy kicsit..

2010. jan. 14. 16:10
 6/40 anonim ***** válasza:
89%
Úgy sajnállak,de komolyan.Voltam hasonló cipőben és ez kegyetlen.Gondolom ő szakított veled,ezért is fáj annyira.Sajnos nincs rá jó receptem csak annyi,hogy ne kínozd magad azzal,hogy a képeiket nézegeted.Fogadd meg,hogy mostantól legalább 1 hónapig nem keresel rájuk iwiw-en és a gépedre se mentsd le a képeket.Tényleg nehéz,de az önkínzás nem segít.Neked is lesz hamarosan új párod és onnantól kezdve le se fogod tojni,hogy ki kivel,hol és hogyan... Ezt tapasztalatból mondom,én most itt tartok.Fél éve vagyunk együtt és a volt párom jóval elöbb talált magának mást.Telepakolta szintén az iwiw-et,de ma már teljesen higgadtan fogadom,ha épp látom a hírfolyamon,hogy frissített stb. El jön az a nap nálad is,ebben biztos vagyok!
2010. jan. 14. 16:12
 7/40 anonim ***** válasza:
51%
Én azt csinálnám, hogy nagyon gyorsan csinálnék sok közös képet egy pasival és én is felraknám iwiwre.(persze a pasit bekéne avatni, hogy mi van, de mindent megér, hogy az exed is szarul érezze magát). És kép címnek valami ilyesmi írnék: "soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen embert is kaphatok az élettől". De végülis ha ezt nem akarod, az is elég ha csak simán felraksz képeket. Hidd el szar lesz neki ez 100%.
2010. jan. 14. 16:18
 8/40 anonim ***** válasza:
87%
Egy darabig hiányozni fog neked, aztán jön egy másik srác, aki tetszeni fog neked, aki bókol, udvarol, és talán ő sokkal jobb lesz, mint az ex. Wiw-et meg felesleges nézegetni, jobb nem lesz neked tőle.
2010. jan. 14. 16:19
 9/40 anonim ***** válasza:
80%
ja és 21/L voltam ha ez számít.
 10/40 anonim ***** válasza:
37%
Én ugyanilyen helyzetben vagyok, én is féltékeny vagyok a csajra, pedig én szakítottam az exemmel, mert bunkó volt velem. Nem is az bánt, hogy van barátnője, mert már nem szeretem a srácot, de az azért elég gáz, hogy utánam egy kis 13 éves rib@nccal jött össze, aki pár hét után hagyta magát megdugni. Körülbelül azon a "lááááw, imcsizlek <3" értelmi szinten áll a lányka... Nem hittem volna, hogy a volt pasim ilyen mélyre süllyed.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!