A ti párotok/férjetek is a bolton kívül marad, ha
együtt mentek vásárolni?
Figyelt kérdés
Többször előfordult, hogy kettesben mentem a párommal vásárolni a piaci henteshez, vagy épp a virágoshoz. Ilyenkor ő mindig megáll a bolt előtt, nem jön be velem, akkor sem, ha nincsenek sokan a boltban és elférne. Szerinte ez teljesen normális, engem viszont zavar. Ti mit gondoltok a helyzetről, kinek adtok igazat? Annyit még hozzátennék, hogy természetesen a nagyobb helyekre (Tesco, Lidl) mindig bejön velem, ott együtt vásárolunk. Tehát a kérdésem csak a kisebb üzletekre vonatkozik.
Mi az elején együtt jártunk. Amióta gyerek is van, rettenetesen fárasztó lett a vásárlás, mert figyeljek arra, mit kell venni, figyeljek a gyerekre és a férjemre is, a többi vásárló kerülgetésével, na nem. Azóta azt szeretem, ha kint megvárnak, harmadannyi idő alatt végzek és semmi pluszkiadás nem keletkezik. Néha a férjem egyedül megy boltba, az is megfelel. Ez is csak egy szempont.
2014. aug. 16. 13:10
32/39 anonim válasza:
Utolsó vagyok, hozzáteszem, fizetéskor természetesen a férjem megvenne ezt is, azt is, amikor meg nincs pénz akkor végigrohanna és tiszta ideg, mert ha meglát valamit, nem veheti meg, és engem is kikészít. Szóval még egy szempont, amiért jobb egyedül...
2014. aug. 16. 13:11
33/39 anonim válasza:
Mivel nálunk valahogy fordítva van ez a vásárlási láz (én nő létemre nem igazán szeretek vásárolni járni, a párom viszont olyan lelkesen megy be még egy cipőboltba is, mintha karácsony lenne odabent :D ), ezért nálunk esélytelen, hogy ő kint maradna, amíg én odabent bóklászom. :) Pont ellenkezőleg, általában nálunk pont a párom az, aki csak azért is berángat, becsal engem minden üzletbe, ahol szemet szúr neki valami. :)
23/L és 27/F
2014. aug. 16. 14:28
34/39 anonim válasza:
"Tudnod kellene azt, hogy a férfiak racionálisan, a nők pedig emocionálisan élik a mindennapjaikat."
EZ aztán az okos megállapítás!
2014. aug. 16. 14:49
35/39 anonim válasza:
A kisebb boltoknál csak a férjem megy be...én inkább kint maradok. Utálom kerülgetni a kis boltokban az összezsúfolt dolgokat, meg az embereket. Ez legyen a legnagyobb problémád a pároddal kapcsolatban! Ne foglalkozz vele, semmi jelentősége nincs! Sőt, probléma sincs vele.
2014. aug. 16. 15:19
36/39 anonim válasza:
#34: kritizálni mindig könnyebb, mint építő kritikával illetni valakit, mert ahhoz már intelligencia is kellene.
2014. aug. 16. 15:33
37/39 anonim válasza:
az en parom sem jon be a kisebb boltokba.. hogy miert? :D
mert tulsokaig vacilalok :(
mar lassan a nagyokba sem jon el velem :D ha ruharol van szo... hujujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............ ide adja a penzt es tessek menjel :D mart a meret,szin,tetszik-e stb stb nekem 1 cipo min 1-2 ora :(
2014. aug. 16. 19:55
38/39 anonim válasza:
Mi henteshez meg virágoshoz nem járunk, viszont ha plázában vagyunk nagy ritkán, a második boltba (női ruhaboltba) még bejön velem, a harmadik helyett már inkább másik boltot választ :) Elég jól bírja azt hiszem.
Tescoba, lidlbe ő is bejön, sőt, egyedül is be tud vásárolni ami az ismerősi körömben ritkaság.
2014. aug. 16. 21:21
39/39 anonim válasza:
anyám idiót.a pasija is ugyanezt csinálja, de azért mert nem akar fizetni a kasszánál... nem véletlenül ez a helyzet nálatok is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!