Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti párotok/férjetek is a...

A ti párotok/férjetek is a bolton kívül marad, ha együtt mentek vásárolni?

Figyelt kérdés
Többször előfordult, hogy kettesben mentem a párommal vásárolni a piaci henteshez, vagy épp a virágoshoz. Ilyenkor ő mindig megáll a bolt előtt, nem jön be velem, akkor sem, ha nincsenek sokan a boltban és elférne. Szerinte ez teljesen normális, engem viszont zavar. Ti mit gondoltok a helyzetről, kinek adtok igazat? Annyit még hozzátennék, hogy természetesen a nagyobb helyekre (Tesco, Lidl) mindig bejön velem, ott együtt vásárolunk. Tehát a kérdésem csak a kisebb üzletekre vonatkozik.
2014. aug. 16. 10:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%

ha tudod, hogy nem szereti, mi a fenéért cipeled el magaddal?

Az én férjem se szereti, tuti kint ácsorogna, ezért inkább megyek egyedül.

Ezen problémázni :O

2014. aug. 16. 10:52
 12/39 anonim ***** válasza:
89%
Nem ! Mi kifejezetten szeretünk együtt boltba vagy ide oda járni vásárolni .(feltéve ha jobban állunk anyagilag es megtehetjük :p )
2014. aug. 16. 10:54
 13/39 anonim ***** válasza:
58%

Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy mint egy gyerek, várja a mamát. :) Már csak azért is szeretem, hogy bejön, mert ha már én főzök, együtt döntsünk, hogy mit.

Bezzeg fehérnemű boltokban ott lohol az összes pasas, és fogdossák a bugyikat.

Múltkor meg láttam egy hatalmas dagadt faszit, ment a felesége után, és mint egy ötéves mondogatta neki, hogy: "Süti! Süti!"

2014. aug. 16. 10:55
 14/39 anonim ***** válasza:
33%
Neki ez azért normális, mert ezt látta a szüleitől, te pedig valószínűleg ennek az ellenkezőjét. Szerintem ezt még el lehet viselni, ennél sokkal durvább gyermekkorban berögzült hülyeségekkel találkoztam már. Viszont ha megmondod neki, hogy te szeretnéd, hogy bejöjjön veled a boltba, akkor azt a párodnak is figyelembe kell vennie.
2014. aug. 16. 10:56
 15/39 anonim ***** válasza:
93%

Viszont ha megmondod neki, hogy te szeretnéd, hogy bejöjjön veled a boltba, akkor azt a párodnak is figyelembe kell vennie.

khm, és tessék mondani, a kérdezőnek akkor miért nem kell figyelembe venni, hogy a párja nem akar bemenni?

2014. aug. 16. 10:59
 16/39 anonim ***** válasza:
29%
Kompromisszum. Eddig úgy volt, ahogy a férfi akarta, most egy darabig úgy lesz, ahogy a nő akarja.
2014. aug. 16. 11:03
 17/39 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Kérdező!

Ne haragudj, de ha így haladsz, a következő kérdésed majd az lesz, hogy miért távolodtatok el így egymással a pároddal. Mert ez egy apróság, amiből Te most teljesen feleslegesen csinálsz problémát.

Tudnod kellene azt, hogy a férfiak racionálisan, a nők pedig emocionálisan élik a mindennapjaikat.

Tehát jelen esetben ez a helyzet:

férfi: nem megyek be, megvárom kint, mert egyedül is elintézi

nő: nem jött be velem a boltba -> nem szeret?

Ez nem probléma, de alázattal el kellene fogadnod a nemek közti különbségeket.

2014. aug. 16. 11:05
 18/39 anonim ***** válasza:
15 Természetesen a kérdezőnek is figyelembe kell vennie a párja igényeit, ez csak így működik. Csak arra utaltam ezzel a mondattal, hogy a belénk nevelt viselkedési formákat néha át kell alakítanunk ha a párunk számára az zavaró. Ilyenkor meg kell beszélni, hogy a párja miért marad kint, a kérdező miért szeretné ha bejönne és közös nevezőre kell jutni. Nem annyira fontos probléma ez a konkrét eset, de ha sok ilyen van és mindig csak a morgolódás van miatta, az nem tesz jót a kapcsolatnak.
2014. aug. 16. 11:05
 19/39 anonim ***** válasza:
Ha megkérem bejön, amúgy meg úgy van vele minek menjünk be mindketten ha egyedül is eltudom intézni. Én utálok egyedül vásárolni de belátom tök felesleges mindkettőnknek bemenni. Viszont ha rossz kedvem van vagy rosszul vagyok akkor megkérem menjen be ő és elintézi, én meg kint megvárom és nem gondolom hogy emiatt kevesebb lenne a kapcsolatunk mint azoké akik mindig mindent együtt csinálnak. Sosem bántanám a párim mert ő jár a kisboltba bevásárolni mert kismotorja van, bármikor felpattan rá és elmegy nekem megvenni ami kell. Az más kérdés hogy hazafele útközben mindig eltéved a haverok irányába, de ezt már megszoktam, így mindig 2 órával korábban szólok ha kell valami, mert akkor időben meglesz minden mire kell :)))
2014. aug. 16. 11:11
 20/39 anonim ***** válasza:
41%

"Tehát jelen esetben ez a helyzet:

férfi: nem megyek be, megvárom kint, mert egyedül is elintézi

nő: nem jött be velem a boltba -> nem szeret?"

Ne ez pontosan így van, mint ahogy a jelen eset is mutatja, aztán ilyen kis hülyeségekkel mérgezik meg az alapvetően jó kapcsolatot, teljesen értelmetlenül.

De ez egyszerűen bolhából elefántot probléma.

2014. aug. 16. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!