A ti párotok/férjetek is a bolton kívül marad, ha együtt mentek vásárolni?
ha tudod, hogy nem szereti, mi a fenéért cipeled el magaddal?
Az én férjem se szereti, tuti kint ácsorogna, ezért inkább megyek egyedül.
Ezen problémázni :O
Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy mint egy gyerek, várja a mamát. :) Már csak azért is szeretem, hogy bejön, mert ha már én főzök, együtt döntsünk, hogy mit.
Bezzeg fehérnemű boltokban ott lohol az összes pasas, és fogdossák a bugyikat.
Múltkor meg láttam egy hatalmas dagadt faszit, ment a felesége után, és mint egy ötéves mondogatta neki, hogy: "Süti! Süti!"
Viszont ha megmondod neki, hogy te szeretnéd, hogy bejöjjön veled a boltba, akkor azt a párodnak is figyelembe kell vennie.
khm, és tessék mondani, a kérdezőnek akkor miért nem kell figyelembe venni, hogy a párja nem akar bemenni?
Kedves Kérdező!
Ne haragudj, de ha így haladsz, a következő kérdésed majd az lesz, hogy miért távolodtatok el így egymással a pároddal. Mert ez egy apróság, amiből Te most teljesen feleslegesen csinálsz problémát.
Tudnod kellene azt, hogy a férfiak racionálisan, a nők pedig emocionálisan élik a mindennapjaikat.
Tehát jelen esetben ez a helyzet:
férfi: nem megyek be, megvárom kint, mert egyedül is elintézi
nő: nem jött be velem a boltba -> nem szeret?
Ez nem probléma, de alázattal el kellene fogadnod a nemek közti különbségeket.
"Tehát jelen esetben ez a helyzet:
férfi: nem megyek be, megvárom kint, mert egyedül is elintézi
nő: nem jött be velem a boltba -> nem szeret?"
Ne ez pontosan így van, mint ahogy a jelen eset is mutatja, aztán ilyen kis hülyeségekkel mérgezik meg az alapvetően jó kapcsolatot, teljesen értelmetlenül.
De ez egyszerűen bolhából elefántot probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!