Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti párotok/férjetek is a...

A ti párotok/férjetek is a bolton kívül marad, ha együtt mentek vásárolni?

Figyelt kérdés
Többször előfordult, hogy kettesben mentem a párommal vásárolni a piaci henteshez, vagy épp a virágoshoz. Ilyenkor ő mindig megáll a bolt előtt, nem jön be velem, akkor sem, ha nincsenek sokan a boltban és elférne. Szerinte ez teljesen normális, engem viszont zavar. Ti mit gondoltok a helyzetről, kinek adtok igazat? Annyit még hozzátennék, hogy természetesen a nagyobb helyekre (Tesco, Lidl) mindig bejön velem, ott együtt vásárolunk. Tehát a kérdésem csak a kisebb üzletekre vonatkozik.
2014. aug. 16. 10:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
45%

XDDD Nem. Én ilyet még nem is hallottam :D

Akkor nem jön csak be, ha ennivaló van nála pl., vagy épp telefonál.

2014. aug. 16. 11:16
 22/39 anonim ***** válasza:
45%
Apukám szinte soha nem jön be anyukámmal a boltba, kivéve hogyha valami ünnepre, vagy fontosabb dologra vásárolunk, vagy ha venni akar valamit.
2014. aug. 16. 11:18
 23/39 anonim ***** válasza:
43%
Az én apám ennél rosszabb. Bejön, de fél perc múlva el kezd pofázni, hogy jól van menjünk már a p*csába. Sehol nem lehet megnézni semmit mert fél perc után ki van akadva.
2014. aug. 16. 11:22
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

a belénk nevelt viselkedési formákat néha át kell alakítanunk ha a párunk számára az zavaró

igen, tehát a nő, aki azt szokta meg, hogy a pasinak be kell menni, mert ő így akarja, tegyen le erről :)

Nincs fekete vagy fehér, nyilván vagy köztes út, vagy annak az igényét kell előtérbe helyezni, akinél oka van a viselkedésnek.

2014. aug. 16. 11:41
 25/39 anonim ***** válasza:
11%

Én ilyen helyekre sosem viszem a páromat. Virágos, piac, hentes. Még én is unnám saját magamat az ilyen helyzetekben, nemhogy egy férfi! :) Bár, sose járok henteshez, se virágoshoz, de pl. egy Mannában egy férfi nem tud igazán mit nézelődni, vagy egy ruhaboltban, ezért be se viszem oda, el sem jön velem.:)

Őszintén szólva nagy helyekre sose járunk (rendeljük a nagyobb dolgokat a Grobyból vagy Tacskóból), de gondolom, ott együtt vásárolnánk...nem tudom.

27N

2014. aug. 16. 11:42
 26/39 anonim ***** válasza:
44%

Én nem szenvedtetem a párom feleslegesen. A kétheti nagybevásárlásokra mindig eljön de ott célirányos vagyok, minden fel van írva, pikkpakk végzünk.

Ruházati boltba nem viszem mert képes vagyok órákat válogatni és tudom ő már 20 perc múlva halálra unja magát. Virágpiacra nem viszem mert ugyanez, mindent megnézek, én élvezem de tudom hogy ő unjam. Amikor tudom hogy mit akarok venni akkor megyünk együtt mert tudom hamar végzünk de ha nem számítógépes, elektronikai vagy autós kütyükről vam szó akkor tudom hogy halálra unja magát és fordítva is így van mert pl egy laptop boltba én se megyek be vele, mert 5 perc után az agyamra megy hogy miért kell egy gépet félóráig nézni, miért kell minden gépet megnézni, miért kérdi meg az eladót ez milyen amikor az félóráig dumál... stb. Inkább megvárom kint és addig telefonálok vagy netezek :)

2014. aug. 16. 11:56
 27/39 anonim ***** válasza:
62%

Az én férjem bejön velem,de például anyukáméknál apu mindig kint marad. Nem szereti a boltokat,nem szeret vásárolni,anyu inkább örül,ha kint marad,mert ha bejön, ott téblábol anyu körül és türelmetlenkedik :)

Szerintem ezzel kár foglalkozni.

2014. aug. 16. 12:04
 28/39 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk bejön, sőt most épp a gyerekkel elmentek maguknak ruhát venni, mert én meg főzök, így ő ért rá. Amúgy el tudom képzelni, hogy utál bemenni vásárolni ilyen kis boltba (én sem szeretek), meg még pasiból van. Nekem ilyenkor nem az jutna eszembe, hogy összevesztetek, hanem az, hogy pasi és nem szeret vásárolni. :)
2014. aug. 16. 12:14
 29/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen vele semmi baj, kár ezen rágódni. Igazából nem értem, hogy ez miért probléma. Attól, hogy egy pár vagytok szerintem még nem kell együtt vásárolnotok, otthon megbeszélhetitek. A nagyobb üzletekbe együtt mentek, de piacra csak menj akkor egyedül, de tényleg nem értem mert oda is elkísér csak nem megy be. Én is inkább megvárom kint a másikat mert nem szeretem a boltokat, nem szeretek idegenekkel beszélgetni (és ez a család nő tagjainak a "gyengéje") meg tényleg feleslegesnek tartom mert egyedül is el tudja intézni. Én lány létemre utálok vásárolni. Ha tudatosan megyünk mert otthon megbeszéltük, hogy mire van szükség és gyorsan megvesszük akkor nincs vele bajom. Egyébként egyre jobban bírom a boltokat, lehet, hogy mire felnőtt nő leszek még meg is szeretem, de azt azért nem hiszem. Viszont azt nem szeretem mikor csak céltalanul kóvájgunk, hogy nézzük meg ezt meg azt meg sétáljunk el arra is hátha találunk még valamit. Egyébként általában ilyenkor veszünk csomó akciós, de haszontalan dolgot, ami eszedbe nem jutna, hogy szükséged van rá, de mikor meglátod a boltban és nagyon megéri akkor rögtön jön, hogy miért és mennyire jó, mire mennyit tudnád használni és persze ki se csomagolod mert nem kell. Apám ugyanígy van vele, elmegy ő boltba, ha kell, de akkor 0,5-1 óra alatt végez attól függ hova megy, de anyám 3 óránál korábban sosem lép ki a boltból. Ő szépen lassan sétál ide-oda, nézelődik, meggondolja magát visszaviszi a terméket és kicseréli valamire, megáll beszélgetni az 50. ismerőssel is aki szembe jön vele és már el is repült az a pár óra... Ezt egyébként a család egyik férfi tagja sem és az ismerőseim között sem jellemző, hogy szeretik. Nem nagyon tudnak magukkal mit kezdeni, de ez gondolom függ a beállítottságtól is mert az OBI-ban vagy a Praktikerben tök jól elvannak, nézegetik a gépeket meg szerszámokat, festékeket ezeket a legtöbben szeretik és én is érdekesebbnek találom őket ott több minden van bútorok, függönyök, szőnyegek, virágok...stb... Ilyen helyeken én is elvagyok, a Lidl-ben, Tesco-ban egy idő után (mert egy darabig lefoglalom magamat, de nem tart sokáig) felkötném magam. Viszont biztosan van köztük, olyn aki szereti az ilyesmit. Ha nagyon nem bírom akkor megnézem a könyveket, képeslapokat, amik általában nem változnak, apám meg az édességeket, de ez nem tart sokáig és megint ugyanott vagyunk. Anyámat is idegesítjük mert mi már végeztünk volna és zavarjuk őt mert ő még nem akar hazamenni meg beszélget másokkal, de mi meg halálra unjuk magunkat, ezért anyám inkább egyedül jár bevásárolni, jobb ez így.
2014. aug. 16. 12:35
 30/39 anonim ***** válasza:
48%

Nàlunk férjem jàr àltalàban. De ha együtt megyünk akkor bejön.

Van aki klausztrofòbiàs vagy csak egyszerûen nem akar bambàn az asszony mellett àllni mìg, az tesz-vesz.

2014. aug. 16. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!