A ti párotok/férjetek is a bolton kívül marad, ha együtt mentek vásárolni?
XDDD Nem. Én ilyet még nem is hallottam :D
Akkor nem jön csak be, ha ennivaló van nála pl., vagy épp telefonál.
a belénk nevelt viselkedési formákat néha át kell alakítanunk ha a párunk számára az zavaró
igen, tehát a nő, aki azt szokta meg, hogy a pasinak be kell menni, mert ő így akarja, tegyen le erről :)
Nincs fekete vagy fehér, nyilván vagy köztes út, vagy annak az igényét kell előtérbe helyezni, akinél oka van a viselkedésnek.
Én ilyen helyekre sosem viszem a páromat. Virágos, piac, hentes. Még én is unnám saját magamat az ilyen helyzetekben, nemhogy egy férfi! :) Bár, sose járok henteshez, se virágoshoz, de pl. egy Mannában egy férfi nem tud igazán mit nézelődni, vagy egy ruhaboltban, ezért be se viszem oda, el sem jön velem.:)
Őszintén szólva nagy helyekre sose járunk (rendeljük a nagyobb dolgokat a Grobyból vagy Tacskóból), de gondolom, ott együtt vásárolnánk...nem tudom.
27N
Én nem szenvedtetem a párom feleslegesen. A kétheti nagybevásárlásokra mindig eljön de ott célirányos vagyok, minden fel van írva, pikkpakk végzünk.
Ruházati boltba nem viszem mert képes vagyok órákat válogatni és tudom ő már 20 perc múlva halálra unja magát. Virágpiacra nem viszem mert ugyanez, mindent megnézek, én élvezem de tudom hogy ő unjam. Amikor tudom hogy mit akarok venni akkor megyünk együtt mert tudom hamar végzünk de ha nem számítógépes, elektronikai vagy autós kütyükről vam szó akkor tudom hogy halálra unja magát és fordítva is így van mert pl egy laptop boltba én se megyek be vele, mert 5 perc után az agyamra megy hogy miért kell egy gépet félóráig nézni, miért kell minden gépet megnézni, miért kérdi meg az eladót ez milyen amikor az félóráig dumál... stb. Inkább megvárom kint és addig telefonálok vagy netezek :)
Az én férjem bejön velem,de például anyukáméknál apu mindig kint marad. Nem szereti a boltokat,nem szeret vásárolni,anyu inkább örül,ha kint marad,mert ha bejön, ott téblábol anyu körül és türelmetlenkedik :)
Szerintem ezzel kár foglalkozni.
Nàlunk férjem jàr àltalàban. De ha együtt megyünk akkor bejön.
Van aki klausztrofòbiàs vagy csak egyszerûen nem akar bambàn az asszony mellett àllni mìg, az tesz-vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!