El akarok menni itthonról?
A lényeg, hogy valahogy ezekkel az emberekkel nem tudok együtt élni, és még lenne két évem a suliból, azt nem akarom már befejezni, buktam sokszor, nem akarok oda visszamenni... Ők persze akarják... stb, hosszú, nem is ez a fontos.
A lényeg hogy messze innen másik városba akarok elmenni, hát igen, egy ideig hajléktalanként fogok élni, amíg nem találok valami munkát. Ez így lehet? Nem hozhatnak vissza stb? Köszönöm
18F
Hagyjátok.
Himqurva lesz, tolvaj, drogdíler, lopni fog, aztán a sitten nem lesz gondja sem a fedélre, sem a kajára, sem a szexre.
Nekem 12 évesen volt ilyen fantasztikus tervem, el is mentem Budapestről Siófokra, aztán a 3. napon hazamentem, mert a kevés pénzemből chipset és csokit vettem, éhes voltam és ráadásul fáztam is, mert november volt. :D Na de 18 évesen, ne már.
Egyébként ha tudnál gondolkodni, nem lenne lehetetlen - én 16 évesen mentem albérletbe, amit ismerősök révén (kulcsszó) nagyon olcsón megkaptam, és magántanulóként diákként dolgoztam. 90 ezerből megvoltam, de csak mert szerencsém volt az albérlettel. Ja, és önállóbb voltam, mint te... Szóval amíg nem tudod, mit vigyél magaddal, erre ne alapozz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!