El akarok menni itthonról?
A lényeg, hogy valahogy ezekkel az emberekkel nem tudok együtt élni, és még lenne két évem a suliból, azt nem akarom már befejezni, buktam sokszor, nem akarok oda visszamenni... Ők persze akarják... stb, hosszú, nem is ez a fontos.
A lényeg hogy messze innen másik városba akarok elmenni, hát igen, egy ideig hajléktalanként fogok élni, amíg nem találok valami munkát. Ez így lehet? Nem hozhatnak vissza stb? Köszönöm
18F
A konkrét kérdésedre válaszolva: igen, lehet. Ha betöltötted a 18-at, akkor nem kell tudniuk, hogy merre vagy és nem is vitethetnek vissza. De erre nem is lenne szükség, mert egy-két hét múlva, mocskosan, tetvesen, összeverten (esetleg megerőszakoltan) te magad botorkálnál vissza hozzájuk.
Hihetetlen, hogy 18 vagy. 10 évesek szoktak ilyen "üzleti terv" mellett elszökdösni.
Ertem koszonom.
Szerintem elmegyek majd akkor.
Milyen cuccokat vigyek magammal pár ruhán kívül?
Viszek egy táskát, amibe a ruhák lesznek
teló nem kell
Személyit és ilyesmi iratokat vigyek?? Mert nem nagyon szeretném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!