Nálatok milyenek a veszekedések?
Hát nálunk hangosabbak szoktak lenni, én elég temperamentumos vagyok, ami a szívemen az a számon. Elég rossz természetem van sajnos, próbálok higgadtabb lenni, de néha egyszerűen nem megy és robbanok.
Én általában azon kapom fel a vizet, hogy amikor vita van, és felhozok valamit, akkor visszatámadok, és most nem róla van szó. De ha ő csinálja ugyanezt és én mondom neki, amit ő nekem, akkor az teljesen más. Akkor engem így már általában nem is érdekel, hogy mit mondd, akkor azért vitázunk, hogy hagyja abba :D
Általában másnapra csillapodnak a kedélyek :D
7 éve vagyunk együtt. Nem jó ez így, de amikor nincs vita, akkor meg mindennél jobban szeretjük egymást :)
Nálunk veszekedés évente kb. egyszer van, az is max 10 perc, aztán - pont azért mert ritka - mindketten borzasztóan érezzük magunkat, úgy éljük meg, hogy most összedőlt a világ, és ezerrel engeszteljük egymást :D
Egyébként mi is inkább a megbeszélés hívei vagyunk, persze ehhez kell, hogy jól működjön a kommunikáció a két fél között. Nálunk működik, ha valakinek valami baja van, odamegy a másikhoz, és teljesen normális hangnemben elmondja neki. Ha igaza van a férjemnek, beismerem, és bocsánatot kérek tőle, ha nekem van igazam, ő is ugyanígy tesz. Szerintem ez sokkal célravezetőbb, mint az eszetlen ordítozás, meg mocskolódás, de persze van, aki alkalmatlan erre, az exem is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!