Miért lett divat a tartós kapcsolatban élőket fikázni?
Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatban élek hosszú évek óta.Fiatalon ismertem meg a páromat,az évek folyamán jóból és rosszból egyaránt kijutott nekünk,de kitartottunk egymás mellett.Szeretjük egymást,nekünk nem számít nyálasnak egy csók társaságban,egy csokor vörösrózsa,nem számít égőnek,hogy fiatalon összeköltöztünk,eljegyeztük egymást,mivel nem csak úgy a hasunkra ütve határoztuk el.Sok mindenünk megvan már,közös ház,közös élet,közös tervek.Azonban a környezetünkből már több ember is az orrunk alá dörgölte több ízben( főleg egyvalaki),hogy besavanyodott,unalmas kis nyárspolgárok vagyunk,és az égő,ahogy mi gondolkodunk,mert ma a szingliség a divat,és az élvezetek habzsolása,meg ha valaki ,,tud élni".Természetesen olyan értelemben,hogy iszik,bulizik,cigarettázik,menő,jó ruhái és cipői,menő állása,sok pénze van.Az a hülye,aki elkötelezi magát egyvalaki mellett,mert az már nem is élet.Nem értem,ez miért lett ekkora divat,és miért nem lehet békén hagyni azt,aki máshogy szeretne élni.Biztos én vagyok a maradi.Véleményeket várok,hideget-meleget,akár bunkót,kioktatót is,elviselem.2010. jan. 13. 00:36
21/24 anonim válasza:
Gondoltam Kérdező, hogy nem Te pontoztál le! Aki megéli milyen az, ha b.sztatják az életmódja miatt, talán toleránsabb lesz másokkal.
Engem nem is a százalékarányom érdekel, hanem hogy mi bajuk van az embereknek azzal, amit írtam! De komolyan!
22/24 anonim válasza:
sztem tuti irigy és féltékeny aki ilyeneket mond, és azt reméli megtudja köztetek rontani a viszonyt, és olyan boldogtalanul tudtok majd élni, mint ő
23/24 anonim válasza:
Utolsó, nem lehetsz ilyen ostoba. Csak azért, mert valaki párkapcsolatban él és boldog, nem jelenti azt, hogy aki nem abban él, az nem boldog. Mindenkinek más jelenti a boldogságot.
Én nem nézek le csoportokat, csak egyedeket. Olyanokat, mint te, hisz be is bizonyítottad, hogy szerinted egy egyedülálló ember biztos irigy.
24/24 anonim válasza:
16:47: bar nem nekem szolt a monologod, azert valaszolnek, mert te ertetted felre az elozo valaszolot. Nem azt mondta, hogy aki egyedulallo, nem boldog, hanem azt, hogy aki ilyenert vkit leszol, irigy, mert nem boldog. Es igaza van a hozzaszolonak. Tehat nem azon van a hangsuly, hogy az egyedulallok boldogtalanok-e, hanem az, hogy a fikazok azok-e es egyertelmu, hogy az utobbi csoport nem azonos az elobbivel. Picit gondolkozz mielott valakit csak ugy leostobazol. Nev nelkul konnyu pocskondiazni, mikor olyan veszel magadra, ami nem rad vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!