Erről mi a vélemény?

Ó,te szegényke.Én így ismeretlenül is megszerettelek:-)
Nem tudsz a mamádhoz költözni?Vagy koliba?

Jobb lenne a mamadhoz koloznod vagy apukadhoz. 2 ev mulva amikor leerettsegiztel akkor pedig elmenni koleszba egyetemistakent vagy foiskolaskent. Gondolom, hogy tovabb szeretnel majd tanulni, ugye?
Anyukad miert nem dolgozik? Es ki tartja el, honnan van penze? Szerintem depresszios is anyud es az idegei sincsenek rendben. Nincs celja, es erzi, hogy nem normalis dolog amit csinal (nem dolgozik) es ezert ilyen turelmetlen es ideges.
A mamadhoz koltozzel el, es elmehetnel apuddal a gyamhatosagra is, hogy a mamad kapja majd a csaladi potlekot, ne pedig anyukad.
Szegenykem, marcsak 2 ev es nagykoru leszel!!! Tanulj nagyon jol, hogy tovabb tanulhass majd!

Amikor én voltam 16 éves, pont ugyanez volt a helyzet nálunk, így teljesen meg tudlak érteni. Tudom, milyen érzés az, amikor nem tudsz hová menni, de otthon maradni sem.
Én azt tanácsolnám, hogyha apukáddal jó a kapcsolatod, akkor keresd meg, kérdezd meg, mit lehet tenni. Kérdezd körbe a rokonokat is, hátha valaki be tud fogadni. Nehéz lesz, de ha nem sikerül, tényleg már csak két évet kell kibírni otthon. Én is elköltöztem 18 évesen, és azóta nagyon jól rendbejött a kapcsolatom anyámmal. Fel a fejjel, minden rendben lesz!
A gyámhatóságot hagyd ki a dologból, nagyon sokan ezzel jönnek, de ők úgysem csinálnak semmit. Itt családon belül kellene elrendezni a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!