Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik tulajdonságodat szereti...

Melyik tulajdonságodat szeretik legjobban a körülötted élők? És melyiket legkevésbé?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 19:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó:1üttérző,és megértő vok

Rossz:mindenből poént csinálok

2010. jan. 12. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

1. A humoromat szerintem szeretik.

2. Hogy mit a legkevésbé, nem tudom, biztos van sok rossz tulajdonságom. Talán néha túl nyers vagyok.

2010. jan. 12. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit a legjobban szeretnek, hogy mosolygós vagyok, és ma mondták pont, hogy még akkor is jópofa vagyok, amikor ideges vagyok és osztom az észt.

Amit a legkevésbé szeretnek, hogy néha (?) eléggé szétszórt vagyok, és nem mindig tudom, hogy mi is a helyzet, mit hol hagytam, mit kéne csinálnom éppen, stb.

23/L

2010. jan. 12. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem szeretik, hogy mindig fitogtatom az igazamat, képtelen vagyok erre a "hagyd már rá" dologra. Ha igazam van akkor órákig képes vagyok ezen vitatkozni. Amit szeretnek pedig, hogy könnyen megtalálom a közös hangot bárkivel, remekül tudok beszélni is hallgatni is, úgy gondolom a humoromat is szeretik.
2010. jan. 12. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:

jó: szerintük vicces vagyok és kedves

rossz: eléggé önző tudok lenni

2010. jan. 12. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Jó: kedves, optimista, mosolygós vagyok.

Rossz: késni szoktam :)

2010. jan. 12. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:

jó:kedves vagyok,jó humorom van(állítólag):D

rossz:szétszórt,könnyen lobbanok

2010. jan. 12. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:

a humoromat a legjobban,meg hogy sokat beszélek,nyitott vagyok mindenre

legkevésbé tán hogy mindenkinek a szemébe mondom a véleményem,akkor is ha az rossz (szerintem jobb mintha a hátuk mögött beszélném ki őket,legalább őszinte vagyok,bár néha túlzás:D)

2010. jan. 12. 20:01
 9/13 Zümy ***** válasza:

jó:megértő vagyok,és bármikor számíthatnak rám a barátaim

rossz:ha tudom,hogy igazam van akkor addig vitatkozok amíg el nem hiszik

2010. jan. 12. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:

A legjobban talán azt szeretik bennem, hogy nyugodt vagyok és mindenre találok megoldást.

A legkevésbé azt kedvelik bennem, hogy elképzelhetetlenül rumlis tudok lenni. Naponta többször is felfordítom a lakást, utána persze elpakolok magam után, aztán kezdem előről.

Nem rossz tulajdonság, de a páromnak mégis időbe telt megszokni, hogy balkezes vagyok, és (szerinte) fordítva használok mindent, ráadásul - mivel én vagyok a nő és én pakolok - a konyhában és a fürdőszobában neki semmi nem áll kézre, ha használni szeretné.

2010. jan. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!