Melyik tulajdonságodat szeretik legjobban a körülötted élők? És melyiket legkevésbé?
Jó:1üttérző,és megértő vok
Rossz:mindenből poént csinálok
1. A humoromat szerintem szeretik.
2. Hogy mit a legkevésbé, nem tudom, biztos van sok rossz tulajdonságom. Talán néha túl nyers vagyok.
Amit a legjobban szeretnek, hogy mosolygós vagyok, és ma mondták pont, hogy még akkor is jópofa vagyok, amikor ideges vagyok és osztom az észt.
Amit a legkevésbé szeretnek, hogy néha (?) eléggé szétszórt vagyok, és nem mindig tudom, hogy mi is a helyzet, mit hol hagytam, mit kéne csinálnom éppen, stb.
23/L
jó: szerintük vicces vagyok és kedves
rossz: eléggé önző tudok lenni
Jó: kedves, optimista, mosolygós vagyok.
Rossz: késni szoktam :)
jó:kedves vagyok,jó humorom van(állítólag):D
rossz:szétszórt,könnyen lobbanok
a humoromat a legjobban,meg hogy sokat beszélek,nyitott vagyok mindenre
legkevésbé tán hogy mindenkinek a szemébe mondom a véleményem,akkor is ha az rossz (szerintem jobb mintha a hátuk mögött beszélném ki őket,legalább őszinte vagyok,bár néha túlzás:D)
jó:megértő vagyok,és bármikor számíthatnak rám a barátaim
rossz:ha tudom,hogy igazam van akkor addig vitatkozok amíg el nem hiszik
A legjobban talán azt szeretik bennem, hogy nyugodt vagyok és mindenre találok megoldást.
A legkevésbé azt kedvelik bennem, hogy elképzelhetetlenül rumlis tudok lenni. Naponta többször is felfordítom a lakást, utána persze elpakolok magam után, aztán kezdem előről.
Nem rossz tulajdonság, de a páromnak mégis időbe telt megszokni, hogy balkezes vagyok, és (szerinte) fordítva használok mindent, ráadásul - mivel én vagyok a nő és én pakolok - a konyhában és a fürdőszobában neki semmi nem áll kézre, ha használni szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!