Nem szoktad úgy érezni, hogy körülötted mindenki megzakkant?
Anyukámnak szokása, hogy mostanában minden reggel kiakaszt valamin(munka után este hétkor is mindig mindent megcsinálok, bár ő otthon van), így így indul az egész napom, párommal meg nincs olyan hét hogy ne legyen egy-két nap durcizás. (pedig minden nap kényesztetem, kedveskedek neki, nem kötekszek. Na jó talán akkor, mikor látom rajta, hogy valamin be van durcizva és nem mondja el, és én iszom meg a levét)
Ilyenkor úgy érzem, hogy páját tévesztettem és remetének kellett volna álljak. Na jó ez vicc volt. Próbálom egy kicsit feldobni magam.
Olyat nem érzek, hogy mindenki, de olyat néha szoktam, hogy már túl sokan zakkantak. Hová megy ez a világ?:)
Lehet szerencsém van, de sok normális értékrendű, egészséges érzelmű embert ismerek.
Néha úgy érzem, hogy a körülöttem lévő emberkék csak azért keltek fel, hogy engem bosszantsanak.
Csak tudnám mit vétettem ellenük.
Azt hiszem mégiscsak remetének állok
- Egy őrült az autópályán a forgalommal szemben hajt, kérjük óvatosan vezessenek!
- Egy??!! Mind!!!
Én úgy szoktam érezni magam, mintha mindenki felsőbbrendűnek képzelné magát nálam.
Pénztárban dolgozom, csomó ember nem képes köszönni, a párom elvárja, hogy elérakjam a tál ételt, az apám flegma velem, dobálja a cuccaimat....
Ilyenkor megyek kényszerszabira. Semmit sem vagyok hajlandó csinálni itthon, mindenki oldja meg az életét, a vásárlókkal morgok, hasonlók. Aztán kialszom, és megy tovább az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!