Van itt olyan családos fiatal felnőtt, akinek egyáltalán nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 19:04
11/12 anonim válasza:
Nekem sincsenek. Több volt, de valahogy a baba születése eltávolított minket, meg volt, akiben nagyon csalódtam. Több barátságban is úgy érzem, hogy én többet adtam, mint amit kaptam. Most meg itt az 1 éves kisfiam, jogi egyetemre járok levelezőre (vizsgaidőszak), esténként pénzügyi tanácsadóként dolgozom, mikor a férjem hazajön én megyek, úgyhogy túl sok időm sincs rá. Valahogy szerintem ez egy ilyen időszak. Még nem szakítottuk el a régi barátságokat, de nem is működnek már igazán. Mindenkinek megvan a maga élete, saját problémái, nem törődnek másokkal. Persze néha jó lenne mással is beszélgetni, nemcsak a családdal...
12/12 A kérdező kommentje:
...igen, és nemcsak a gyerekről...még ha ő is a legfontosabb :)
2010. jan. 14. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!