Van itt olyan családos fiatal felnőtt, akinek egyáltalán nincsenek barátai?
nekem is nagyon kevés van sajnos.
Akik vannak azok is gyerekesek,de nem igazán sűrűn találkozunk.Akivel meg nagyon jól kijöttem anno,valahogy elszakadtak mivel a gyerkőc miatt nem tudtam annyira részt venni az összejöveteleken:))
Ez van.
Annyiból rossz,hogy én a kettő között vagyok.A gyerekesek engem nem igazán szeretnek ,mert sportolok,dolgozom,öltözködöm.
A bulizósabbakhoz nincs időm így maradok egyenlőre magamnak:)))
nekem a gyerek előtt se sok volt, de gondoltam majd születnek 'játszótéri barátságok', ez se jött össze, mostmár ő hamarosan megy bölcsibe én meg munkát keresek, de két éve el vagyok szigetelve, és nagyon rossz így
távolabbi barátokat számtalanszor vendégségbe hívtunk, de nem hívtak vissza...stb
én pont így vagyok.szinte senkivel nem tudok beszélgetni.ez a játszótéri dolog nálunk sem jött be.nekem egy 3,5 éves fiam van.egy 2 éves és jövőre jön a 3. baba :)
van 1-2ember akivel szoktam beszélgetni,de velük is csak neten,mert ők még a régi barátok akik nagyon messze laknak már! :(
remélem ez hamarosan változni fog,mert már nagyon rossz így.egyébként hasonló kérdést már láttam itt,akad azért jo pár ember aki hasonló helyzetben van mint te!
Nekem még nincs gyermekem, de barátaim sincsenek.
Valószínűleg nem vagyok elég felszínes ahhoz, hogy sok kapcsolatom szülessen. A mély és számomr aértékes barátságokhoz meg komolyan mondom, nem ismerek "partnert".
Pedig nyitott vagyok, de nem is tudom, hol találhat az ember felnőttkorában barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!