Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan családos fiatal...

Van itt olyan családos fiatal felnőtt, akinek egyáltalán nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 19:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
75%
nem tul sok van
2010. jan. 12. 19:14
 2/12 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon kevés van sajnos.

Akik vannak azok is gyerekesek,de nem igazán sűrűn találkozunk.Akivel meg nagyon jól kijöttem anno,valahogy elszakadtak mivel a gyerkőc miatt nem tudtam annyira részt venni az összejöveteleken:))

Ez van.

Annyiból rossz,hogy én a kettő között vagyok.A gyerekesek engem nem igazán szeretnek ,mert sportolok,dolgozom,öltözködöm.

A bulizósabbakhoz nincs időm így maradok egyenlőre magamnak:)))

2010. jan. 12. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy a rokonokkal barátkoznak, hiszen munka család gondok.
2010. jan. 12. 19:20
 4/12 A kérdező kommentje:

nekem a gyerek előtt se sok volt, de gondoltam majd születnek 'játszótéri barátságok', ez se jött össze, mostmár ő hamarosan megy bölcsibe én meg munkát keresek, de két éve el vagyok szigetelve, és nagyon rossz így

távolabbi barátokat számtalanszor vendégségbe hívtunk, de nem hívtak vissza...stb

2010. jan. 12. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

én pont így vagyok.szinte senkivel nem tudok beszélgetni.ez a játszótéri dolog nálunk sem jött be.nekem egy 3,5 éves fiam van.egy 2 éves és jövőre jön a 3. baba :)

van 1-2ember akivel szoktam beszélgetni,de velük is csak neten,mert ők még a régi barátok akik nagyon messze laknak már! :(

remélem ez hamarosan változni fog,mert már nagyon rossz így.egyébként hasonló kérdést már láttam itt,akad azért jo pár ember aki hasonló helyzetben van mint te!

2010. jan. 12. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyek őszinte nem sok barátom van. Talán kettő akit közel engedtem magamhoz.Volt sok barátom, de mindegyikben csalódtam. A férjem, lányom, és édesanyám töltik ki a baráti társaságomat.Í
2010. jan. 12. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nincs gyermekem, de barátaim sincsenek.

Valószínűleg nem vagyok elég felszínes ahhoz, hogy sok kapcsolatom szülessen. A mély és számomr aértékes barátságokhoz meg komolyan mondom, nem ismerek "partnert".

Pedig nyitott vagyok, de nem is tudom, hol találhat az ember felnőttkorában barátokat.

2010. jan. 12. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen,én!:(
2010. jan. 13. 06:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát bizony olyan baráti kapcsolatban már nem is reménykedem, mint anno a suliban amikor mindent tudtunk egymásról, kitaláltuk egymás gondolatát, dél nap beszélgetés után még délutánra is maradt mondanivalónk....de néha jól esne megosztani az apró kétségeket, reményeket, stb....nemcsak a nagyanyámmal, akinek szintén nincs kivel beszélgetnie, de abszolút nem érti meg az én dolgaimat, és nemcsak a férjemmel
2010. jan. 13. 08:11
 10/12 A kérdező kommentje:
jav: fél napot akartam írni (nem dél nap:)
2010. jan. 14. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!