Mi lehet vele a baj?
Van egy bátyjám, aki idén tölti a 23-mat, és még egy barátnője sem volt, sőt, nem is érdeklik a lányok.
Napok telnek el úgy, hogy egyátalán nem kommunikál velünk...egész nap dolgozik, aztán hazajön, és lefekszik aludni. Hétvégen pedig egész nap netezik. Már komolyan kezdek aggódni miatta...nem akarom, hogy így élje le az életét:s Meg fog változni valaha is?

nem lehet, hogy meleg?
Amúgy meg ne aggódj érte, én sem szerettem soha senkit bemutatni a családnak. A tudtuk nélkül mindig volt valakim, de ez nem tartozott senkire. szóval ne izgulj.. és amúgy is.. ha neki így jó..

Szerintem próbálj nyitni felé. Keresd a társaságát, beszélj vele, érdeklődj utána. Ha hétvégén otthon van, kopogj be hozzá, hívd el, szervezz vele közös programokat. Így könnyebben megnyílik és megtudhatod, mi a gond. Lehet, hogy csak annyi, hogy nehezen talál barátokat, emiatt ül gép elé.
Szerintem már az is sokat segít, ha egyik nap, miután hazajött a munkából, bekopogsz hozzá egy bögre finom teával, hogy neki csináltad. Biztos örülni fog neki és lehet, hogy csak egy kis figyelemre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!