Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha a párod butább nálad?

Zavar, ha a párod butább nálad?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 17:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
17:39-nek szólt,és igen,igazad is van,ne törődj a pontokkal!
2010. jan. 12. 18:25
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

engem is zavarna....valahogy szükségem van arra, hogy felnézhessek rá:)

meg nem mindegy, hogy miről lehet elbeszélgetni vele...

2010. jan. 12. 18:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer megkíséreltem járni egy nálam butább fiúval, de nem tartott tovább négy hónapnál. Egyszerűen nem tudtam beszélgetni vele, az egész élete arról szólt, mit fog enni vacsorára, és hogy mi megy a tévében este. Képtelen volt bármi másról beszélni. Nem volt véleménye számomra fontos dolgokról, nem örült annak, ha egy könyvről vagy zenéről beszéltem neki lelkesen, nem lehetett vele színházba menni, és általában véve az életről sem volt túl sok fogalma azon túl, hogy reggel elment dolgozni, este hazament, meg vacsorázott, lepusztult a tévé elé, és azon aludt el. Nem érdekelték azok a dolgok, amikért én élek-halok, sőt, valójában az égvilágon semmi sem érdekelte azon túl, hogy legyen hol aludnia, és legyen mit ennie.

Az tett pontot a végére, mikor közölte velem, hogy ő egy év múlva feleségül vesz, és nekem otthon kell maradnom nevelni a gyereket (csak egyet, mert kettővel "már sok a gond"), illetve kijelentette, hogy nekem tényleg semmi dolgom nem lesz, nem kell eljárnom dolgozni - nem is engedné, hogy az ő neje dolgozzon -, minthogy "kiszolgálni az uramat", azaz őt.

Másnap elhagytam, az én sorsom felől senki ne akarjon dönteni...

2010. jan. 12. 20:09
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
na most ez a buta szó azért szerintem nem a legjobb kifejezés, mert lehet többféleképpen is értelmezni. Biztosra veszem, hogy egyesek az iskolázottságra, mások pedig a személyiségre gondolnak. Szal nagyon nem mindegy, hogy melyiket nézzük. Az iskolázott része a kevésbé számító, már ha számít egyáltalán. Sajnos nagy 'különbségű' emberek ezért sem férnek össze, egyik a másikat butának nézi, fordítva pedig túl okosnak. Szal a kb.= a legjobb.
2010. jan. 13. 01:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor zavarna, ha túl nagy az intellektuális különbség, mert ez sokszor azt hozza magával, hogy nem tudnak beszélgetni. Ha nem azonos az érdeklődési kör, akkor nincs nagyon közös téma. Persze egy idő után, nem a kapcsolat elején. Más kérdés, hogy számomra az első pár randin világossá válik, hogy butának tartom-e az illetőt, és ha igen, akkor nem folytatom. De butaságot én sem az iskolai végzettségben mérném. Attól még lehet intelligens valaki,hogy szakmunkás bizonyítványa van. Sőt! Nagyon sok egyetemet végzett hülye embert láttam.

Minden esetre nekem is kell, hogy felnézzek egy pasi eszére.

2010. jan. 13. 08:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna. Többen is írták: nekem is fontos, hogy fel tudjak rá nézni. Nem is kezdenék olyannal, akiről azt állapítom meg, hogy nem vagyunk egy szellemi színvonalon.
2010. aug. 13. 19:01
 27/27 anonim ***** válasza:
59%
Általános műveltség szempontjából nem.Hogy elcseszi a j-ket a helyesírásban vagy nem vágja fejből a történelmi évszámokat,vagy nem tudja elmagyarázni a termikus kölcsönhatást,az még nem akkora nagy probléma. hisz átsiklik az ember dolgokon az iskolában,ha nem fogja meg a tananyag. inkább az intelligencia a lényeg. Egy full inteligens ember is lehet lustaságból tudatlan,mert inkább furfangosan végigpuskázott régen sokmindent,szín kettessel végezte el az egyetemet,de ettől függetlenül az agya penge, két lábbal áll a földön,rafinált, jó a probléma megoldó képessége,agyilag nem tompa pipogya és tud normálisan viszonyulni a társához/párjához, akkor teljesen rendben van a dolog. A nagyon bunkó görénybe hajló tenyérbemászó nőket viszont legszivesebben megnyakalnám,utána meg elküldeném a pokolba.
2010. szept. 25. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!