Sos. Sürgős! Mit csináljak ebben a helyzetben? Hogy egyezhetnék meg a testvéremmel? Bővebben lent!
én is arra gondoltam,hogy hagyom a fenébe,hadd árverezzék el,de mamámtol folyton azt kapom,hogy gondoljak arra mi lesz a testvéremmel....egész életemben azt néztem mi lesz anyuval,bátyámmal,mamámmal.mikor csak a családomat(páromat és a gyereket+végre magamat) nézném akkor az van,hogy milyen önző vagyok.
ezzel még semmi baj nem lenne,gondolnék is rá,ha ő nem tett volna olyan dolgokat velem amiket nem kellett volna.a pénz az meg nekem is pénz,nem csak nekik! :( elszomorító,hogy a saját testvérem kiskorom óta bánt,nem szeret és nem látja be,jobb lenne eladni!
sajnos pont ez az egyik oka,hogy a bátyám azt hiszi mégiscsak fizetni fogom a törlesztőt,ha nem akarom elveszíteni az örökséget és akkor ő továbbra is ott él a házban.
nem szeretném elveszíteni ami maradt a szüleink után,de mivel nem tudom kifizetni ami a házon van így nem tehetnénk mást csak,hogy eladjuk.bár tudom fordított helyzetben a bátyám nem adná oda a részem
(eddig mindig keresztbe tett nekem mindenben,ezért is költöztem el onnan)
bennem mégis lenne annyi,hogy oda adom,mert tudom nem lenne más amiböl kezdhetne valamit,meg persze nézném azt is,hogy van egy lánya akit nagyon szeretek,már csak miatta is oda adnám az ő részét,de bármit mondok,nem hat!
Ő a haszonélvező, hülye lenne beleegyezni az eladásba. Így van egy ingyen háza, élete végéig.
Ha eddig mindig bántott, rosszat tett neked, hogy mehettél bele abba, hogy haszonélvezetet kapjon a 2/3 részben te tulajdonod házadra akkor, mikor a nevedre írattátok az egészet?
Mert abban a pillanatban, amikor ezt aláírtad, tulajdonképpen elvesztetted a házadat, örökre.
Ne fizess semmit, kérd, hogy árverezzék el mielőbb...
Az önzőségről meg szó se essék ebben a családban. Érdekes családod van, még te fizess, hogy a tesódnak legyen hol laknia, szép dolog, mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!