Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg képes lenne megcsalni...

Tényleg képes lenne megcsalni és hazudni?

Figyelt kérdés

Egyik reggel hallottam, hogy a férjem kint az udvaron telefonál valakivel. Csak fél füllel kaptam el pár szót(lustálkodtál, csiklandozás...), de a hangszintje, ahogy beszélt nagyon gyanús!A haverjaival nem beszél így csak egy nővel. Olyan kedvesen, hallottam a hangján, hogy "enyeleg"!

Amikor bejött kérdeztem mit csinált kint pizsamában, mire ő semmit sem...De minek volt kint? Hallottam telefonálni. Azt mondta ez hülyeség, ő nem beszélt senkivel, nincs feltötlve a kártyája, hisz tudom. Na de én hallottam!!!! Mondtam is neki, hogy szerintem egy nővel beszélt, de tagad! Szeret és imád minket, sőt szerelemes belém, neki rajtam kívül más nem kell, velem szeret élni és a kicsinkkel...

Miért hazudik, hisz biztosan hallottam őt!!

2010. jan. 11. 23:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Muszáj leszel először is kutakodni utána, belenézni a telefonjába, teel számokat akár a neten is le lehet ellenőrizni(persze nem mindegyiket),vagy tudakozó.Ha semmi gyanús, akkor figyeld a jeleket,de ne legyél túl rámenős,mert akkor vagy azért fog megcsalni, vagy azért fog hazudni.Az én párom,szerintem hazuk 1 dolgoban, annak ellenére, hogy imád,de gondol fél attól, hogy mit szólnék hozzá.Már beletörődtem, de azért néha rossz azt figyelni, hogy miért nem nyílik meg, ha arról van szó, hogy mondja el.
2010. jan. 12. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
már megcsalt. mire vársz? tapsra vagy újabb telefonhívásra?
2010. jan. 12. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Ehh..már azon is meglepődnék ha férfi lennék, nemhogy házasságban élő férj :D Most nem azért,de tényleg szokott ilyen lenni, speciel a közvetlen környezetemben az egyik nő azt álmodta, hogy a férje nem volt otthon éjjel és megcsalta, lebuktatta, amikor felkelt összepakolta a cuccait,az ember csak nézett :D
2010. jan. 12. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyére vesz. Gondolom reggel fölkelt az asszonyka, eszébe jutott az emberkéd, aztán elkezdtek enyelegni. Veszélyes pálya ez, tapasztalatból beszélek sajnos. Hány éve vagytok együtt?
2010. jan. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!