Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg képes lenne megcsalni...

Tényleg képes lenne megcsalni és hazudni?

Figyelt kérdés

Egyik reggel hallottam, hogy a férjem kint az udvaron telefonál valakivel. Csak fél füllel kaptam el pár szót(lustálkodtál, csiklandozás...), de a hangszintje, ahogy beszélt nagyon gyanús!A haverjaival nem beszél így csak egy nővel. Olyan kedvesen, hallottam a hangján, hogy "enyeleg"!

Amikor bejött kérdeztem mit csinált kint pizsamában, mire ő semmit sem...De minek volt kint? Hallottam telefonálni. Azt mondta ez hülyeség, ő nem beszélt senkivel, nincs feltötlve a kártyája, hisz tudom. Na de én hallottam!!!! Mondtam is neki, hogy szerintem egy nővel beszélt, de tagad! Szeret és imád minket, sőt szerelemes belém, neki rajtam kívül más nem kell, velem szeret élni és a kicsinkkel...

Miért hazudik, hisz biztosan hallottam őt!!

2010. jan. 11. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Pedig csak annyit kellet volna akkor tenni, hogy a telójában megnézed az utolsó hívás időpontját a hívás menüben.

Ha nincs száma hívás ténye akkor is rögzül(bár ki is volt a hívó fél).

Ha van esze mostanra már törölte...

2010. jan. 11. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs feltoltve?XD Mert a masik nem hivhatta mi?Rohej...
2010. jan. 12. 00:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Jó szinész lenne a férjedből.Te azt állítod imád titeket, ő meg ha ilyen hirtelen nem emlékszik rá, hogy beszélt valakivel biztosra veszem tudathasadásos állapotba került!::)))Kezeltetni kellene sodrófával.
2010. jan. 12. 00:14
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy csak a szomszéd macskájával állt le egy pár udvariassági gesztus erejéig:))
2010. jan. 12. 00:19
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Szia! Ha téged szeret biztosan nem lehet, hogy álmodtad? Most tényleg nem hülyének nézlek, velem is előfordult már, hogy szidtam valakit, holott csak álmodtam vele kapcsolatban és fogalmam nem volt, hogy én azt álmodtam. Reggel ébredés és álom között vagyok hajlamos ilyesmire. Elképzelhető, hogy veled is ilyesmi történt.
2010. jan. 12. 00:38
 6/14 anonim válasza:
Sajnos a hír igaz. Hazudik és megcsal. Akármilyen nehéz is elfogadni. Az én barátom már majdnem hülyét csinált belőlem hasonló szitukkal, és a végén azt hittem én golyóztam be, nem is mondott olyanokat, meg nem is történtek meg azok amiket én állítok, rosszul emlékszem, nem volt olyan stb.. Magamból indultam ki, és nem tudtam elképzelni, hogy valaki a tényeket is letagadja, hátha még hallottam is. Gondoltam ilyen nincs. De van. Ezek nem normálikak. Annyir aállította hogy imád, és elvesz, meg minden, még sírt is, a szerelmi együttlét is teljesen rendben volt. Gyakorlatilag szeretett, csak mással is töltötte az időt. Ez az mikor nem helyetted hanem mellettted szeretnek valakit. Előbb utóbb lesz több jel is, egyre többet fog hibázni. Apám egyszer azt mondta anyámnak, még ha látná a saját szemével is hogy egy másik nővel van, akkor is letagadná. Tagadni, tagadni... ez a módszerük egyes gerincteleneknek. Azóta a barátom mindent bevallott, mert szakítottunk, és azt mondta, engem is meg akart tartani, de a másikat is. Hát te tudod, mit teszel majd...
2010. jan. 12. 01:37
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
00:38 Te szerintem az a férj vagy a kiről a kérdés szól csak most megint ilyen mesékkel akarod a feleséged etetni. Jó trükk.Még hogy álmodta. XD
2010. jan. 12. 02:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Már az gyanús, hogy pizsamában telefonál az udvaron. Kicsit h.ülye szegény, vagy lehet, hogy nem, mert jól h.ülyére vesz téged amint látom! Figyeld őt egy kicsit.
2010. jan. 12. 06:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha gyanús volt neked a beszélgetés,miért nem mentél ki azonnal hozzá?Akkor nem kellene azon filóznod,hogy kivel beszélt,mert rögtön kiderült volna a partner.Különben is furcsának találom,hogy valaki kora reggel beszélgessen a szeretőjével.Lehet,hogy a férjed igazat mond,és csak te magyarázol bele mást.

Ami viszont fontos:ha felmerül benned ez a gondolat,akkor érdemes elgondolkoznod azon,hogy mi lehet a probléma kettőtök között!Minden rendben van-e a házasságoddal?Talán nem figyelsz eléggé a férjedre? A tiszta ing meg a kaja nem feltétlen elég,kell a beszélgetés,a másikra odafigyelés is.Vagy a szexel vannak gondjaitok?

2010. jan. 12. 06:53
 10/14 anonim ***** válasza:

igen, képes.

az én férjem is kiválóan színészkedett hónapokig, senki meg nem mondta volna, hogy szeretője van:((((

ne hagyd annyiban

2010. jan. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!