Tényleg képes lenne megcsalni és hazudni?
Egyik reggel hallottam, hogy a férjem kint az udvaron telefonál valakivel. Csak fél füllel kaptam el pár szót(lustálkodtál, csiklandozás...), de a hangszintje, ahogy beszélt nagyon gyanús!A haverjaival nem beszél így csak egy nővel. Olyan kedvesen, hallottam a hangján, hogy "enyeleg"!
Amikor bejött kérdeztem mit csinált kint pizsamában, mire ő semmit sem...De minek volt kint? Hallottam telefonálni. Azt mondta ez hülyeség, ő nem beszélt senkivel, nincs feltötlve a kártyája, hisz tudom. Na de én hallottam!!!! Mondtam is neki, hogy szerintem egy nővel beszélt, de tagad! Szeret és imád minket, sőt szerelemes belém, neki rajtam kívül más nem kell, velem szeret élni és a kicsinkkel...
Miért hazudik, hisz biztosan hallottam őt!!
Pedig csak annyit kellet volna akkor tenni, hogy a telójában megnézed az utolsó hívás időpontját a hívás menüben.
Ha nincs száma hívás ténye akkor is rögzül(bár ki is volt a hívó fél).
Ha van esze mostanra már törölte...
Ha gyanús volt neked a beszélgetés,miért nem mentél ki azonnal hozzá?Akkor nem kellene azon filóznod,hogy kivel beszélt,mert rögtön kiderült volna a partner.Különben is furcsának találom,hogy valaki kora reggel beszélgessen a szeretőjével.Lehet,hogy a férjed igazat mond,és csak te magyarázol bele mást.
Ami viszont fontos:ha felmerül benned ez a gondolat,akkor érdemes elgondolkoznod azon,hogy mi lehet a probléma kettőtök között!Minden rendben van-e a házasságoddal?Talán nem figyelsz eléggé a férjedre? A tiszta ing meg a kaja nem feltétlen elég,kell a beszélgetés,a másikra odafigyelés is.Vagy a szexel vannak gondjaitok?
igen, képes.
az én férjem is kiválóan színészkedett hónapokig, senki meg nem mondta volna, hogy szeretője van:((((
ne hagyd annyiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!