Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most nagyon rosszul érzem...

Most nagyon rosszul érzem magam, hogy kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés

Szóval elég hirtelen természetű férfi vagyok, házas és a feleségemet bántottam meg. A dolog úgy áll, hogy én kb. 3x-4x annyit keresek mint ő, néha még valamivel többet, túlóráktól függ, amivel alapból nem lenne gond, de most elszakadt a cérna. Ha szemét akarok lenni, nem is nagyon éri meg, hogy dolgozik, mert a fizetése alig több, mint a benzinje, meg a kocsija törlesztője. Sokat dolgozok, de meg is van mindenünk, ami kell, amit csak akar. Már pedig mindig kitalál valamit, amit mindig meg is vesz(ünk). Egy szót sem szólok soha, bármivel állít haza, bármit talál ki, legyen. Viszont állandóan vitatkozik velem, mert nekem is van rendszeres hobbim, és az "sokba" kerül. Hát nem tudom, szerintem megérdemlek ennyit, semmi extra, nem fogadok vagy ilyenek, eljárok horgászni.

Ha én nagy ritkán kitalálok valami drágábbat, amit én szeretnék, akkor már megy a veszekedés, hogy én felelőtlen vagyok, és minek az nekem stb.

Most elegem lett. Kiabáltam is, hogy megtehetem, és azért dolgozom hülyére magam, hogy élvezzem, nem 70évesen szeretnék örömet okozni magamnak, mert addigra úgy is felfordulok, ne szóljon bele.

Most meg nem szól hozzám. Mi a fenét mondjak neki? Sajnálom, hogy megbántottam, de akkor is úgy érzem, hogy igazam van, mert ő bármit akar, az mindig megvan, és én hajtom ki a belem, de ha én akarok valamit, akkor már kiakad, hogy minek...

2010. jan. 11. 20:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Semmit ne csinálj!

Ha emiatt nem szól hozzád akkor kapja be!

Maradj férfi és várj ki!

Ne menj át papucsba... B

ár mondjuk elgondokodtató hogya feleséged ennyire keveset keres...

Talán a sok ökörség heylett amire költi a pénzt inkább elvégezhetne valamiylen főiskolát vagy ilyesmi..

Szóval kvalifikálhatná magát, vagy leaglább te ráparancsolhatnál hogy tanuljon és akkor többet fog keresni!

2010. jan. 11. 23:55
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nő vagyok és azt mondom teljesen igazad van. Olyan nincs, hogy beleszóljon, mire költöd a pénzed, azok után, hogy ő szórhatja a tiédet. Jól mondtad, megteheted. (Megjegyzem, a horgászat remek hobbi, kint vagy a friss levegőn és nagyon élvezetes, próbáljon meg ő rossz bottal vagy damillal horgászni, ezek drága dolgok, de megéri) :)
2010. jan. 12. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!