Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most nagyon rosszul érzem...

Most nagyon rosszul érzem magam, hogy kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés

Szóval elég hirtelen természetű férfi vagyok, házas és a feleségemet bántottam meg. A dolog úgy áll, hogy én kb. 3x-4x annyit keresek mint ő, néha még valamivel többet, túlóráktól függ, amivel alapból nem lenne gond, de most elszakadt a cérna. Ha szemét akarok lenni, nem is nagyon éri meg, hogy dolgozik, mert a fizetése alig több, mint a benzinje, meg a kocsija törlesztője. Sokat dolgozok, de meg is van mindenünk, ami kell, amit csak akar. Már pedig mindig kitalál valamit, amit mindig meg is vesz(ünk). Egy szót sem szólok soha, bármivel állít haza, bármit talál ki, legyen. Viszont állandóan vitatkozik velem, mert nekem is van rendszeres hobbim, és az "sokba" kerül. Hát nem tudom, szerintem megérdemlek ennyit, semmi extra, nem fogadok vagy ilyenek, eljárok horgászni.

Ha én nagy ritkán kitalálok valami drágábbat, amit én szeretnék, akkor már megy a veszekedés, hogy én felelőtlen vagyok, és minek az nekem stb.

Most elegem lett. Kiabáltam is, hogy megtehetem, és azért dolgozom hülyére magam, hogy élvezzem, nem 70évesen szeretnék örömet okozni magamnak, mert addigra úgy is felfordulok, ne szóljon bele.

Most meg nem szól hozzám. Mi a fenét mondjak neki? Sajnálom, hogy megbántottam, de akkor is úgy érzem, hogy igazam van, mert ő bármit akar, az mindig megvan, és én hajtom ki a belem, de ha én akarok valamit, akkor már kiakad, hogy minek...

2010. jan. 11. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy csokor rózsát és egy bocsánat elég.
2010. jan. 11. 21:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ő is közalkalmazott. Én mondtam szegénynek, hogy teljesen kizsákmányolják a munkahelyén, az se érdekelne, ha felmondana, lehet az is a baja, hogy utál ott dolgozni és mérgébe mindnebe beleköt?
2010. jan. 11. 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Legfeljebb a hangnemért kellene bocsánatot kérned.
2010. jan. 11. 21:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagy baj,h horgászatra költesz.Kell egy kis lazítás a rohanás mellett.Ha ennyire uralkodni akar rajtad,és nem becsüli meg amit kap,gondolkodj el alkalmas-e társnak hosszú távon.Kihasznál a kedves párod kissé...
2010. jan. 11. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
A "nevelést" már rögtön a legelején kellett volna elkezdened, de gondolom, hogy akkor még az volt a legfőbb problémád, hogy tökéletesnek lásson...Bocs, ha durván hangzik:)
2010. jan. 11. 21:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Egy ideig eltartott, míg kibogoztam mit akartál. Hidd el, nem kevés időm és erőfeszítésem van abban a pénzben, amit hazahordok. Nem csak most, de előtte is sok munka volt benne, hogy idejussak. Szóval nem kell irigyelni, nem esik az ölembe.
2010. jan. 11. 21:52
 17/22 A kérdező kommentje:
Lassan 20 éve vagyunk együtt és csak egy ideje csinálja ezt, addig soha nem volt ilyen bajunk.
2010. jan. 11. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Vegyél két laptopot! Egyet neki, egyet neked! :-D Akkor biztosan megbékél. :-D

De ez csak vicc volt.

Nálunk is az a szitu, mint nálatok. A férjem sokkal többet keres, márcsak azért is mert én jelenleg GYES-en vagyok. De amúgy is többet keresne..., én is közalkalmazott vagyok.

Mi is megbeszéljük, mik legyenek a nagyobb kiadások. Végeredményképpen, ha látom, hogy valamit nagyon szeretne, akár kell, akár nem, akkor természetes, hogy nem dumálok bele! Nálunk a motorozás a hobbi, az sem két fillér. Ha meg kellene húzni a nadrágszíjat, akkor talán másképp lenne..... vagy nem. Lényeg, hogy igenis meglehetősen sokat ér nekem, ha látom örülni valaminek, akár sokba került, akár nem. Kár az ilyesmiért balhézni. Sajnálom, ha a feleséged ezt nem érzi.

A hangnemért valszeg tényleg bocsánatot kellene kérned. Én a helyedben azt csinálnám mostantól, hogy vennék magamnak ezt-azt kisebb-nagyobb dolgokat, had szokjon hozzá a helyzethez. Ezzel kicsit rámutatnál, hogy nem szabhat meg mindig valamilyen határt. S az is jó, ha látványosan örülsz neki, esetleg bevonod őt ezek "használatába". Had érezze, hogy nem kirekesztve van, csak ne akarjon kizárólagosan irányítani.

2010. jan. 11. 21:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Azért jó, hogy többségében nők válaszolnak itt, nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, hasznos volt mind. Most megyek, mert úgy hallom végzett a tüntetés-fürdéssel.
2010. jan. 11. 22:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Apukám is eljár néha horgászni, pedig szegények vagyunk.
2010. jan. 11. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!