Nagyon kiszúrnék a lányommal, ha ezt a nevet kapná?
Elma.
Nekem nagyon tetszik, szerintem szép a hangzása, különleges is, és illik a vezetéknévhez.
Csak kicsit bizonytalan vagyok, nem szeretném, hs cikiznék miatta.
Ti mit gondoltok, mennyire vállalható?
Komolyan ki akarsz szúrni a lányoddal, az nyilvánvaló. Elma Emese?! Talán még a vezeték név is tele van e betűkkel?
Keress valami jól hangzó nevet, üsd fel az utónevek nagykönyvét, van benne bőven jó hangzású különleges név is. Az Elma nem ilyen.
Nekem nem tetszik. A furcsa, különleges neveket nem vetem el alapból, de ezen a fórumon már napok óta csak olyasmiket olvasok, amiket én biztos nem adnék a gyerekemnek.
Más kérdés, hogy úgyis a ti döntésetek, nem nekem kell, hogy tetsszen, de mivel véleményt kérdeztél: szerintem eléggé kiszúrás lenne, igen.
Igazából ismerek egy hölgyet, akit így hívnak. Nincs rá jobb szó, ő nem nő, nem asszony, hanem hölgy, pedig már elmúlt 50 éves.
Olyan kedves, bájos, mindig mosolyog, és olyan kis finom, tudjátok, akinek a jelenlétében egyetlen csúnya szót sem tudnék kiejteni a számon. :)
Lehet, hogy csak miatta tetszik ez a név, mindenesetre nekem nagyon bejön.
én nem adnék ilyen nevet neki! Legyen Emma, Elizabeth, Emese...
ha tetszenek az e betűs nevek! :)
Gondolj arra hogy ennek a kislánynak, majd állásinterjúra is kell menni! :D
Sose hallottam még,de tetszik.Szerintem semmi polgárpukkasztó nincs benne,egy szokatlan de tök egyszerű név.
Viszont ne Emesével,hanem valami hozzá illőbbel.Modjuk Kovács Elma Anna, vagy Kovács Elma Tímea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!