Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, fiúk! Milyen elvárásai...

Férjek, fiúk! Milyen elvárásaitok vannak a feleségetek/barátnőtök iránt?

Figyelt kérdés

Fesse a körmeit? És a haját? Ha le van nőve a haja, mennyire zavar?

Testápolót használjon? Havi 2-3 szoli belefér?

Sminkelje magát? Hogyan hordja a haját?

Szőrtelenítsen mindig?

Tornázzon? Alakja, súlya milyen legyen?

Tehát mik azok a dolgok, külsőre mondjuk, amivel labdába sem rúghat más nő mellette, és ő lesz álmaitok nője olyannyira, hogy mást meg se nézz?

/Esetleg még a konyhában mit tudjon?/

2014. júl. 29. 21:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Férjem válaszai:

Körömfestés viszonylag fontos, szereti, ha szép, hosszú, festett körmeim vannak, de a műkörömért nem volt oda.

Hajfestés- mindegy, nem elvárás, csak mikor őszül egy nő, akkor alap

Smink- Igen, jobban szereti ha ki vagyok sminkelve, de perse ha leugroma boltba smink nélkül, vagy itthon anélkül vagyok az oké.

Szörtelenítés: IGEN

Súly: Ne legyen nagyon sovány, inkább teltebb, cicis, popsis, de kövér se.

Főzés: Örül nagyon mikor főzök, de nem napiszintü elvárás.

Neki én vagyok a legszebb, de nem csak a külsőm miatt nem rúghat más nő labdába mellettem, hanem a személyiségem és a kapcsolatunk milyensége miatt.

2014. júl. 30. 20:49
 32/34 anonim ***** válasza:

Szóval egy nő legyen természetes. A szőr is természetes. Ja, odáig már nem terjed ki a nagy természetimádat?

Nem azért, én is szőrtelenítek. De a magam kedvéért.

(Egyébként érdekes, hogy ha én nőként hangot adok annak, hogy az én ideálom magas, izmos és csupasz, mint egy vízilabdázó, akkor rossz vagyok, mert a férfi csak szőrös lehet.)

Szerintem egyik nemnek sincs joga beleszólni a másik dolgaiba. Én egész életemben nő voltam, hadd tudjam már jobban, hogy festeni akarom-e a hajam, vagy nem. Meg hogy sminkeljek. Basszus, kémia órán tátott szájjal ültem, nem értettem semmit, ma elolvasom egy krém összetevőit, és a 3 soros hosszú adaléknak fejből vágom a jellemzőit.

Ez olyan, mintha el akarnám magyarázni a páromnak, hogy hogyan borotválja az arcát, amikor fogalmam sincs, hogy kell, és ő már hosszú évek óta csinálja, és egyébként is, az ő arca.

2014. júl. 30. 23:46
 33/34 anonim ***** válasza:

32-es: "Szóval egy nő legyen természetes. A szőr is természetes. Ja, odáig már nem terjed ki a nagy természetimádat?"

Elég tágan lehet értelmezni a természetességet. Ha én azt mondom, hogy egy nő legyen természetes, akkor arra gondolok, hogy ne legyen rajta 20 kg smink, ne legyen rikító vörös, platina szőke, kék, zöld, akármilyen színű haja, ne legyenek UV színű, háromszög alakú, hegyes műkarmai, ne legyen push up melltartóval a nyakáig felpolcolt melle, ne legyen szottyadt bőre a szoláriumtól, ne legyen feltöltött szája, és még sorolhatnám. Én azt írtam, hogy igen, szőrtelenítsen, de ne érezze magát kellemetlenül, amikor már szőrös. Volt olyan alkalom, hogy kívántam a barátnőm minden négyzetcentijét, de ő egyfolytában elhúzta magát, csak mert szúrt. Lehangoló volt. Sokkal szebb és finomabb tapintású, amikor szőrtelen, de nem rohanok ki a világból és nem kívánom kevésbé, amikor nem az.

Senki nem szól bele a másik dolgaiba, mindenki a saját ízlésének megfelelő párt választ.

2014. júl. 31. 09:18
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem volt részletezve, mit takar a szőrtelenítés. Csak lábat? Vagy szemöldökig mindent?
2014. júl. 31. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!