Férjek, fiúk! Milyen elvárásaitok vannak a feleségetek/barátnőtök iránt?
Fesse a körmeit? És a haját? Ha le van nőve a haja, mennyire zavar?
Testápolót használjon? Havi 2-3 szoli belefér?
Sminkelje magát? Hogyan hordja a haját?
Szőrtelenítsen mindig?
Tornázzon? Alakja, súlya milyen legyen?
Tehát mik azok a dolgok, külsőre mondjuk, amivel labdába sem rúghat más nő mellette, és ő lesz álmaitok nője olyannyira, hogy mást meg se nézz?
/Esetleg még a konyhában mit tudjon?/
Talán rosszul fogalmaztam a kérdésben.
Nem elvárásra gondoltam, hanem milyen nőt keresnek :)
Az, akit imádnak, nem a külsőn múlik. Olyan nőket is megcsalnak, kidobnak, akikre ránézel és nem érted, hiszen gyönyörűek, okosak, tökéletesnek tűnnek. De nem ez a lényeg, hanem úgy egészében az ember.
Pont a napokban kérdeztem a párom, hogy hogy tetszenék neki, és mi az a pont, amikor azt mondja, hogy már nem tud tolerálni. Sajnos okkal, hormonproblémáim vannak, emiatt híztam is, és olyan helyeken kezdett szőr nőni, amire álmomban nem gondoltam volna! Márpedig mivel százszázalékos szőrtelenítés nincs, nyilván észrevette. A válasz: nem ez számít. Engem szeret, úgy ahogy vagyok, és számol azzal, hogy a külső változik. Az, hogy most így nézek ki, önmagában nem zavarja, a betegség jobban. Viszont segít és mellettem áll, amikor csak tud, elkísér orvoshoz, stb. Igazán csak az zavarná, ha nem foglalkoznék vele. De ez meg nem a külső :)
Egyébként is ha belegondolsz, hosszú kapcsolatban az ember külseje óhatatlanul változik. Ráncosodik, őszül, szemüveges lesz, stb. Ezért is fontos, hogy ne csak, sőt elsősorban ne a külsőn alapuljon a vonzalom.
Nem is kulsore akartam alapozni a kerdest, de szereti a ferfi ha csinos a felesege es erdekelt kinek milyen reszlet jon be :)
Termeszetesen a huseggel, oszinteseggel egyik kukso tulajdonsag sem er fel es ez igy van rendjen! :)
Kérdező, te gyerek vagy még? olyan vicces, amiket írsz:D testápoló:D nem használ mindenki testápolót? jó, hogy már nem azt mondod, hogy nem használ valaki 25 felett hidratálót, és az úgy rendben van:D
körömlakk, hajfestés, szőrtelenítsen MINDIG:D (akkor hogy marad másra ideje, be fog gubózni:D)
annyit röhögtem ezen a kérdésen. hogyan hordja a haját...akárhányszor ránézek a kérdésre, mindig egy újabb gyöngyszem:D
rólad videót kellene készíteni!
Menj a fenébe., valaszoltam az idióta kérdésedre., amit esetleg bénán tettél fel., de válaszolni csak arra lehet, ami ott van..
A többi vlaszasó is megtanulhatná, hogy ezek nem like gombok, hanem hqsznosságot jeleznek..
Tudom, hogy elvileg nem fontos apontszám, de bosszantó, hogy más komoly kérdésnél itt a butaság miatt lepontozott vállasz miatt csökken az ember hitelessége.tudom, hogy nemcsak a kérdező pontoz, és 20on%hoz nem elég a övé, bár nem értem m a baj a valaszommal.
Nekem nem vonzó a rövid haj.. Nevezheted fétisnek, nem..a szőkék. sem, .és a magas lanyokat kedvele, mar van feeségem, és őt szeretem a hibaival együtt. Meg tudjuk beszélni a gondjainkat, igényes magára.
Vagy az volt a baj, hogy megjegyeztem, hogy nem szeretem, ha szőrteleníti magát?
Igazaból mindegy hogy van vagy sem, de minek szenvedjen vele a kedvemert, ha nekem vonzó?
( igényes fazontol besélünk, nem combon kilógó csubakkáról.
Én magam is szőrös vagyok, ő is így szereti.. Ezek nem elvárások, épp ez olta lenyeg hogy ilyen elvárásunk nincs..
Jah és nem vagynk öregek 27 évesek csaak..
Tehát,nhogy szért ne legyen off
Elvárásom:
Igényes, ne festett( színezi enyhén a feleségem nyáron, mert nem szereti, ha kiszívja a nap, ez nem nő le)
Igényes legyen a testre is, ebben a sport egészséges étkezés benne van( ez nem azt jelenti, hogy nem ehet chipset ;)) amúgy sem az apja vagyok
Ne legyen szőke, rövidhajú, mivel kiejtetted, hogy nem erre gondoltál hajviselet téren.. Pedig rövidhajból nem lesz konty ha valaki azt szereti.
Nincs elvárásom, de szeretem a leengedi, ő nem, úgyhoogy általában csak én látom úgy, ezt sem bánom.
Szeretné, hogy fessem, de a munkám miatt nem nagyon lehet - hétvégére meg rendre elfelejtem.
Hajamat rám bízza, az a kérése, hogy ne vágassam rövidre - akkor kizár, míg vissza nem nő :D - meg inkább engedjem ki, úgy szebb vagyok.
Sminket nem kér... kérne, de mondtam, hogy nem tudok sminkelni, mert nincs kézügyességem hozzá, meg macera.
Alakra: hááát... őőő most azon törpölünk, hogy hízzak már végre, mert rémesen sovány vagyok, de nem megy.
Akinek a külső fontos, az meg olyant választ magának. Mert lehet valaki tiptop csaj, ha amúgy egy sötét liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!