Férjek, fiúk! Milyen elvárásaitok vannak a feleségetek/barátnőtök iránt?
Fesse a körmeit? És a haját? Ha le van nőve a haja, mennyire zavar?
Testápolót használjon? Havi 2-3 szoli belefér?
Sminkelje magát? Hogyan hordja a haját?
Szőrtelenítsen mindig?
Tornázzon? Alakja, súlya milyen legyen?
Tehát mik azok a dolgok, külsőre mondjuk, amivel labdába sem rúghat más nő mellette, és ő lesz álmaitok nője olyannyira, hogy mást meg se nézz?
/Esetleg még a konyhában mit tudjon?/
Érdekes kérdések ezek. :)
Teljesen mindegy, hogy festi-e a körmeit vagy nem. A lényeg, hogy ne legyenek "karmai".
Abban az estben, ha nincs rá indoka, mint pl. az őszülés, akkor én nem szeretem, ha festett a nő haja. Ellenkező esetben fesse nyugodtan.
Teljesen mindegy, hogy használ-e testápolót.
Ne járjon szoliba. Az egészséges, hófehér bőr is gyönyörű tud lenni.
Ne sminkelje magát, ha mégis, akkor csak nagyon enyhén. A természetesség sokszor vonzóbb.
Mindegy, hogy hordja a haját, de lehetőség szerint legyen hosszú haja.
Igen, szőrtelenítsen mindig, viszont ne érezze magát előttem kellemetlenül, amikor már kezd szúrni a lába, vagy bármely testrésze.
Mivel én is sportolok, annak kifejezetten örülök, ha ő is tornázik, de ha nem teszi, nem baj.
Alakja? Ne legyen kövérebb, mint én. :)
A menyasszonyomban egyébként elsőre a gyönyörű barna haja, az őzike szemei és a csodás dereka fogott meg.
A konyhában mit tudjon? Mindent. :)
Nő vagyok, így csak a párom véleményével tudok szolgálni:
-Ne fesse a körmét, és ne is legyen túl hosszú
-A haja legyen természetes (a szőkék és a vörösek az ideáljai, de járt már barnával és feketével is), vagy ha festett, akkor legyen természetes hatású
-Testápolót a nők azért használnak, hogy ne legyen száraz a bőrük, a pasiknak ez nem szempont :p
-Ha sminkel, akkor ne vigye túlzásba
-Úgy hordja, ahogy neki kényelmes
-Igen, mindig legyen szőrtelen
-Tornázzon? Csak ha úgy érzi, szüksége van rá
-Alakja? Legyen formás (170cm-hez 50 és 60kg között)
Sütni, főzni :D
Nekem ő sem nőies.. nem tetszik :)
Tudod ez olyan külsőség, és felszínes, de enegm konkrétan lelomboz a rövid haj :)
Nem kell ezen rugózni, a felesegemnek nincs ezzel baja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!