Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, fiúk! Milyen elvárásai...

Férjek, fiúk! Milyen elvárásaitok vannak a feleségetek/barátnőtök iránt?

Figyelt kérdés

Fesse a körmeit? És a haját? Ha le van nőve a haja, mennyire zavar?

Testápolót használjon? Havi 2-3 szoli belefér?

Sminkelje magát? Hogyan hordja a haját?

Szőrtelenítsen mindig?

Tornázzon? Alakja, súlya milyen legyen?

Tehát mik azok a dolgok, külsőre mondjuk, amivel labdába sem rúghat más nő mellette, és ő lesz álmaitok nője olyannyira, hogy mást meg se nézz?

/Esetleg még a konyhában mit tudjon?/

2014. júl. 29. 21:33
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a pontozást használni, tehat hagyjatok ki ebbol! ;)
2014. júl. 30. 06:50
 22/34 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert a vőlegényemnek előttem sosem volt szőke, kék szemű barátnője. Én vagyok az első és remélem az utolsó is. :D Volt már neki vörös, barna, fekete, tehát szerintem ilyen szempontból nincs neki ideál, vagy hogy nem szeretne egy bizonyos hajszínt. Azon a véleményen van, hogy jól álljon a nőnek (már ha festeti). A hosszú hajú nőket szereti, szerinte a rövid haj fiús. Tökmindegy neki, hogy járok-e szoliba vagy sem. Én szőrtelenítem magam, sosem hagyom úgy megnőni, hogy szőrösebb legyek mint a kutyánk, úgyhogy azt nem tudom, hogy tetszene-e neki, vagy hogy mit szólna. :D Az alakom nem tökéletes, van rajtam pár kg felesleg, főleg, hogy 1 éve irodai munkát végzek, és azért felszaladt rám itt-ott 1-2 kg, de szereti, és nem kéri, hogy diétázzak. (Bár van amikor magamtól diétázgatok, tornázgatok) Az előző barátnője nagyon vékony volt, tehát ennél a kérdésnél sem gondolnám, hogy tipikus ideálja van, hogy kinek milyen alakja legyen. Én rendszeresen járok körmöshöz, (bár mikor megismerkedtünk akkor még nem jártam) de szereti, sőt, minél extrémebb, gondolok itt arra, hogy mondjuk neon színű annál jobban tetszik neki. :) A hajam vállig érő és festetem, a fodrászom viszont egyszer délelőttös, máskor délutános, így előfordul, hogy van hogy 1-2 hétig úgy járok, hogy látszik, hogy elkezdett lenőni a hajam, de ez sem zavarja, sosem jegyezte meg, hogy igénytelen lennék ez miatt. A smink nekem annyiból áll, hogy reggel felteszek egy kis szemceruzát és szempillaspirált, csak alkalmakkor teszek fel szemfestéket is, de mindehogyan tetszem neki, mert szerencsére van érzékem a sminkeléshez és nem úgy nézek ki mint egy bohóc. :) Na meg azért szolidan szoktam csak. Főzni is tudok, ezt nagyon szereti bennem, főleg, hogy eléggé finom ételeket készítek, tehát ezt értékeli, s talán már elvárása is, hogy azért valaki egy-egy alap kaját legalább össze tudjon dobni. Használok testápolót is, bár nem minden egyes nap kenek magamra 1 kg-ot, de ő sosem kérte, hogy használjak, vagy azt, hogy ne, szerintem ez teljesen mindegy neki, és nem fontos. Én úgy gondolom, hogy mindig lesznek nők és férfiak akik szebbek, csinosabbak, vagy jobban áll a hajuk mint a párunknak, de nem hiszem, hogy ennyire mérvadóak lennének ezek a dolgok egy kapcsolatban. Valamint vannak azok a típusok akik minden nőt megnéznek, még ha maga álmaik nője is van mellettük, és vannak akik nem, vagy csak ritkán, mert olyan beállítottságúak, hogy ha párjuk van, akkor aztán senkit. Így összegezve én ezt tudom neked mondani. :)
2014. júl. 30. 07:45
 23/34 A kérdező kommentje:
Szép és hosszú válasz volt! Köszi :)
2014. júl. 30. 08:06
 24/34 anonim ***** válasza:
7%

Érdekes kérdések ezek. :)

Teljesen mindegy, hogy festi-e a körmeit vagy nem. A lényeg, hogy ne legyenek "karmai".

Abban az estben, ha nincs rá indoka, mint pl. az őszülés, akkor én nem szeretem, ha festett a nő haja. Ellenkező esetben fesse nyugodtan.

Teljesen mindegy, hogy használ-e testápolót.

Ne járjon szoliba. Az egészséges, hófehér bőr is gyönyörű tud lenni.

Ne sminkelje magát, ha mégis, akkor csak nagyon enyhén. A természetesség sokszor vonzóbb.

Mindegy, hogy hordja a haját, de lehetőség szerint legyen hosszú haja.

Igen, szőrtelenítsen mindig, viszont ne érezze magát előttem kellemetlenül, amikor már kezd szúrni a lába, vagy bármely testrésze.

Mivel én is sportolok, annak kifejezetten örülök, ha ő is tornázik, de ha nem teszi, nem baj.

Alakja? Ne legyen kövérebb, mint én. :)

A menyasszonyomban egyébként elsőre a gyönyörű barna haja, az őzike szemei és a csodás dereka fogott meg.

A konyhában mit tudjon? Mindent. :)

2014. júl. 30. 09:08
 25/34 anonim ***** válasza:
A rövid haj fiús. Aha. Audrey Hepburn pont a férfiasságáról volt híres.
2014. júl. 30. 11:32
 26/34 anonim ***** válasza:
25-ös, persze, csakhogy nem mindenki egy Audrey Hepburn, és nem mindenkinek egyformán áll jól a rövid haj. :)
2014. júl. 30. 11:39
 27/34 anonim ***** válasza:
De akkor sem fiús. Ha valakinek fiús arca van, akkor persze, hogy ronda rövid hajjal.
2014. júl. 30. 11:44
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem az nagyobb lényeg hogy szeressen és én is őt.Ennyi a lényeg és nem más.
2014. júl. 30. 12:46
 29/34 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, így csak a párom véleményével tudok szolgálni:

-Ne fesse a körmét, és ne is legyen túl hosszú

-A haja legyen természetes (a szőkék és a vörösek az ideáljai, de járt már barnával és feketével is), vagy ha festett, akkor legyen természetes hatású

-Testápolót a nők azért használnak, hogy ne legyen száraz a bőrük, a pasiknak ez nem szempont :p

-Ha sminkel, akkor ne vigye túlzásba

-Úgy hordja, ahogy neki kényelmes

-Igen, mindig legyen szőrtelen

-Tornázzon? Csak ha úgy érzi, szüksége van rá

-Alakja? Legyen formás (170cm-hez 50 és 60kg között)

Sütni, főzni :D

2014. júl. 30. 13:40
 30/34 anonim ***** válasza:

Nekem ő sem nőies.. nem tetszik :)

Tudod ez olyan külsőség, és felszínes, de enegm konkrétan lelomboz a rövid haj :)

Nem kell ezen rugózni, a felesegemnek nincs ezzel baja..

2014. júl. 30. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!