Kamucsoki1 kérdése:
Itt alszik nálam az egyik barátnőm, már úton van ide, a szüleim még nem tudják demár ők is mindjárt haza érnek, mit mondjak nekik? Xd
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 20:28
21/27 A kérdező kommentje:
Le van fujva.De amugy első kérdésem volt az oldalon de látóm mennyi ember van itt akinek nincs jobb dolga mint hogy bele kösön a másik dolgába.Mikkor szépen kérdeztem.
2014. júl. 29. 21:13
22/27 anonim válasza:
Nem látjátok, hogy csak trollkodik ez az elmebeteg??
23/27 anonim válasza:
Mindannyian észrevettük hogy csak trollkodik :)
24/27 A kérdező kommentje:
Igen trolkodok mi?Honnan a frászból tudod?Hallotad Rómániából nagyiratosrol hogy xy el akkart menni xy és az apja nem tudod róla :P
2014. júl. 29. 23:56
25/27 anonim válasza:
Legközelebb válassz kebvésbé árulkodó nevet, vagy ne jeentesd meg!
Azért trollkodsz, mert egy lehetetlen szitut akarsz beállítani igaznak. Nem is a szitu, hanem az ahhoz való hozzáállásod miatt látszik, hogy kamu..
Ha kijavíztanak helyesírásüileg, akkor rástrompfolsz még egy kicsit..
Tehát direkt olyanokat válaszolsz, és úgy, hogy belekösszsünk..
Ha a valóságban ilyen vagy, és tényleg igaz vot a kérdés, akkor vondolkodj el emberknt mennyire vagy hiteles, és nőjj fel,, nem kel dühős kamaszként viselkedned a világgal, mert nem fognak komolyan venni, hagyd meg a szüleidnek( de hidd el nekik is elegük. Van ebből, alig várjak, hogy vége egyen, vagy reménykednek, hogy nem maradsz ilyen...
Adtam egy esélyt, hogy nem kamu...
26/27 anonim válasza:
Ha nem trollkodsz, akkor még idiótább és primitívebb vagy, mint gondoltam. Ennyi. :D
27/27 A kérdező kommentje:
ÓÓ kösz te csatorna lakó el fuserált vad baróm :)
2014. aug. 9. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!