Hogyan lehet egy strategia jatekot torolni? A parom fuggo lett semmit nem csinal fut haza hogy jatszodjon es csak jatszik es jatszik, mindjart nem vehetem el a sajat laptopomat amikor akarom?
És szerinted ha törlöd, akkor meghúzza a vállát, hogy hát, nincsen meg, akkor nem játszom többet?
Akkor minden valószínűség szerint dühöngeni fog, aztán regisztrál egy újat, és azonkívül, hogy irtózatosan összevesztetek, más eredménye nem lesz...
Ebben a vidben a csaj, hasonló meggondolásból, mint te, törölte a srác WoW karaktereit. Te is kábé erre a reakcióra számíthatsz. ;)
Mivel a kérdésre még nem érkezett válasz, had segítsek :D
A Sajátép, azon belül a vezérlőpultban tudsz akár jelszót tenni a gépre (Felhasználói fiókok menüpont) és ott tudod törölni is (Programok telepítése és törlése menüpont).
Nem tudom hány éves a párod, és gondolom fiú, de ha ez amugy is csak ilyen tiniszerelem, akkor jobb lesz lezárni és továbbmenni értelmesebb srácra. Énis voltam játékfüggő (WoW), de soha többé nem is játszanék vele, annyi mindent bukhat az ember miatta.
Ennek a játéknak a neve engem is érdekelne :)
Nálunk is volt hasonló gond, párom nem igazán értette meg mért játszom. Így leginkább gépről átszoktam a telefonos játékokra...
Az online/ böngészős játékok legnagyobb hátránya,h X idő kell,h a dolgok megtörténjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!