Az apukám kinn van Afganisztánban, szeptemberben jön haza. Nagyon aggódok érte, hogy lelövik vagy elkap valami súlyos betegséget. Mennyi az esélye annak, hogy épségben hazaér? 12 éves vagyok
Figyelt kérdés
Katonai bázison van, de ő a képezi ki az afgán rendőröket és mondja el a tálibok gyenge pontját. Szerintem ő van a legnagyobb veszélyben!!!2014. júl. 23. 16:13
1/18 anonim válasza:
Mióta van kint?
Amúgy szerintem nagy eséllyel jön majd haza épségben, de ennyi erővel egy háztartási /közlekedési baleset is bekövetkezhetne (statisztikailag ti is nagy veszélyben vagytok otthon) . Szóval ne aggódj :)
2/18 A kérdező kommentje:
Kösz! :) Egy kicsit azért megnyugtattál! Amúgy február óta van kint.
2014. júl. 23. 16:21
3/18 anonim válasza:
Nehéz bármit is mondani, de ne aggódj remélhetőleg minden rendben lesz!! Milyen gyakran beszéltek? Szeptember itt van már nem soká. Imádkozz ha hívő vagy, az sokat segít és "az Úr meghallgatja a tiszta szívűek kiáltását" fel a fejjel!:)
4/18 anonim válasza:
Ne gondolj rosszra, minden rendben lesz. Tudod, csak pozitívan!
5/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hívő, meg sem vagyok keresztelve! :)
2014. júl. 23. 16:23
6/18 A kérdező kommentje:
Ja és körülbelül 2-3 hetente beszélünk Skype-on.
2014. júl. 23. 16:24
7/18 anonim válasza:
A gyakorlatban nagyon ritkán sérülnek meg magyar katonák. Ahol harcolni kell, oda képzettebb és felkészültebb erőket küldenek
8/18 A kérdező kommentje:
Én inkább a betegségek miatt aggódok, mert ott egy csomó fertőző betegség van.
2014. júl. 23. 16:38
9/18 anonim válasza:
Hát bombázásra bármikor esély van. De csak nem lesz már addig semmi :)
10/18 anonim válasza:
Már nincsenek magyarok afganisztánban de secink. Talán majd máskor hihetőre sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!