Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a fiammal? Hogyan...

Mit kezdjek a fiammal? Hogyan magyarázzam el neki, hogy hülye?

Figyelt kérdés
A fiam pár hónapja hozott haza egy lányt, aki kedvesnek és aranyosnak tűnt akkor. Eltelt kis idő, és úgy döntöttem meghívom a szüleit hozzánk vacsorára, hogy megismerjem őket. A lány édesanyja cigány. Gondolhatjátok, hogy megdöbbentem, hisz nem is sejtettem, hogy a lány az. Majd jöttek a pletykák a lányról, hol és kivel csalja a fiam. Persze ilyen pletykáknak nem lehet hinni, de kész tényeknek igen. Fiamnak állította, hogy ő előtte csak egy komolytalanabb kapcsolata volt. Kiderült, hogy rengetek más pasival is volt, sőt szeretőként is... Már annak nem örültem, hogy cigány, de annak még inkább nem, hogy egy krva is. A fiam szerelmes, én pedig itt kérek tanácsot:( Annyira elkeseredett vagyok:( A fiam nagyon komolyan gondolja ezt a kapcsolatot, nem hiszi el, hogy ez a lány csak kihasználja. Tiltani nem akarom, mert fontos a fiam, aki 26 éves. Az én időmben egy ilyen kapcsolat nem is lett volna engedve. Előre is köszönöm, aki próbál valami jó tanácsot adni!
2010. jan. 10. 15:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem értem miért támadnak le egyesek, semmi rosszat nem tettem, ha az aggódás nem tekinthető annak. Tisztázzuk, hogy nem az elején hívtam meg a szüleit, így viszonylag későn jöttem rá, hogy a lány cigány. Előtte is akadt problémánk egymással, amikor a fiamat kihasználva vetett magának új ruhákat, műkörmös... Aztán jött a család, és mindenki rögtön tudta kinek a lányával van a fiam. Ekkor indultak meg a pletykák, de a gondok nem. Az elején kedvesnek tűnt alatt 2-3 hetet értek, aztán kiismertem. Hívtam például szüretelni a lányt, közölte velem, hogy mivel most csináltott műkörmöt oldjuk meg nélküle. Volt olyan, hogy elmeséltem a lánynak, hogy ketten a fiammal nehezen jövünk ki, erre fogta magát és tulajdonképpen a házunkba költözött. Elvárta, hogy ebéddel és vacsorával várjam míg hazaér a körmöstől vagy fodrásztól. Kértem tanuljon valami szakmát, de otthagyta a sulit és közölte velem, hogy nincsen kedve dolgozni. Sajnálom, ha pár ember szemétnek gondol, legyetek a helyzetemben, éljétek át, hogy milyen amikor a nyakatokra nő valaki...
2010. jan. 10. 19:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Mivel felnőtt nem tehetsz sokat.Bármit mondanál csak magadra haragítod.Sajnos mindenki a sajátkárán tanul.Annyit tehetsz,ha baj van támogatod.

A szerelem Öl ,Butít,és Nyomorba dönt.

Kitartás!

2010. jan. 10. 19:20
 23/24 anonim ***** válasza:

beszéld meg vele óvatosan mintha egy jó barátja lennél, de nem durván mert vedd figyelembe, hogy Ö veled ellentétben szereti a lányt.mondd el neki, hogy nem látod jó dolognak, hogy ez a lány nem csinál semmit, és kihasznál, majd végig gondolja!

sok sikert!

2010. jan. 11. 19:37
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem türelmes és megértő anyuka lenni:)
2010. jan. 11. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!