Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a fiammal? Hogyan...

Mit kezdjek a fiammal? Hogyan magyarázzam el neki, hogy hülye?

Figyelt kérdés
A fiam pár hónapja hozott haza egy lányt, aki kedvesnek és aranyosnak tűnt akkor. Eltelt kis idő, és úgy döntöttem meghívom a szüleit hozzánk vacsorára, hogy megismerjem őket. A lány édesanyja cigány. Gondolhatjátok, hogy megdöbbentem, hisz nem is sejtettem, hogy a lány az. Majd jöttek a pletykák a lányról, hol és kivel csalja a fiam. Persze ilyen pletykáknak nem lehet hinni, de kész tényeknek igen. Fiamnak állította, hogy ő előtte csak egy komolytalanabb kapcsolata volt. Kiderült, hogy rengetek más pasival is volt, sőt szeretőként is... Már annak nem örültem, hogy cigány, de annak még inkább nem, hogy egy krva is. A fiam szerelmes, én pedig itt kérek tanácsot:( Annyira elkeseredett vagyok:( A fiam nagyon komolyan gondolja ezt a kapcsolatot, nem hiszi el, hogy ez a lány csak kihasználja. Tiltani nem akarom, mert fontos a fiam, aki 26 éves. Az én időmben egy ilyen kapcsolat nem is lett volna engedve. Előre is köszönöm, aki próbál valami jó tanácsot adni!
2010. jan. 10. 15:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
26 évesen saját maga is rá fog jönni,ha gáz van.Én sem örülnék,ha anya beledumálna mindenbe.Ő élete,majd rájön,hogy jó-e neki,vagy nem.És változtatni fog,ha akar.
2010. jan. 10. 15:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
pedig ha szerelmes, akkor nincs mit tenni, a legjobb, ha vársz és remélsz, hogy ahogyan a többi paisval, a Te fiaddal sem tart soká a dolog. HIdd el, ha próbálsz bármit szólni a lány ellen azzal ellentétes hatást fogsz kiváltani, úgyhohgy az ima többet ér. sajnos ezt gondolom.
2010. jan. 10. 15:30
 3/24 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így gondolom Kedves 2. hozzászóló:( Eddig nem is szóltam semmit. Próbáltam vele beszélgetni, de egyszerűen elvették az eszét. Olyan rossz nézni, ahogy hülyét csiálnak belőle:(
2010. jan. 10. 15:34
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha nem te, hanem más (közeli hozzátartozó, barát...) mondaná a fiadnak meg h milyen a bnője, akkor jobban járnál. Nem haragítanád magadra.
2010. jan. 10. 15:46
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

dettó.ugyanebben a cipőben járunk mi is a fiunkkal.(szintén 26)Talán a különbség az az, hogy itt a leány nem k..talán, viszont kihasználja ott ahol csak tudja,hülyét csinál belőle, dirigál,mindennek úgy kell történnie, ahogyan ő akarja,csak az ő családja a fontos.

szívszorító, de mi sem tudunk tenni semmit.

Neked egy ötlet:

Ha esetleg a fiad legjobb barátjával beszélnél erről, és ő mondaná el a fiadnak,mint saját meglátása..Nem lehet, hogy esetleg jobban hatna rá?

Kíváncsian várom a többi választ is.

2010. jan. 10. 15:47
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze magától is rá fog jönni, csak addig nehogy az legyen, hogy bozótvágóval üti agyon valamelyik féltékeny kormos, mint történt az nemrég egy ugyanilyen helyzetben!
2010. jan. 10. 15:47
 7/24 anonim ***** válasza:
52%

Szóval nem volt a lánnyal semmi gond addig, amíg ki nem derült, hogy roma. Sőt, ez sem derült ki először, csak amikor a szüleit láttad (vagyis a romasága csak a genetikában mutatkozott meg). Aha, értem.

Valahogy innentől kezdve nem tudom elhinni, hogy valóban objektívan látod a dolgokat. Ezen volan érdemes elgondolkodnod.

2010. jan. 10. 15:49
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
csak te beszélj a barátnőjével... csak ti 2en... hátha sikerül összehozni vmit
2010. jan. 10. 15:52
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném megkérdezni h akik a pletykákat mondta az ki volt?nem lehet hogy csak rosszat akarnak neki vagy talán olyas valaki terjeszti a pletyit aki nem kellet a fiadnak??Szerintem hagyd kiforrni a dolgot hetek múlva úgy is rá jön a fiad ha valami nincs rendbe!
2010. jan. 10. 15:54
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem azzal volt a bajom, hogy cigány, pár ennek sem örültem. De amikor az utcán megállítanak, hogy tudom-e ezt meg azt a lányról. Meg amikor a lány jön hozzánk, mert retteg, hogy a szerető barátnője elkapja. Azt hiszem nem velem van a baj. Iszonyatosan féltem a fiamat, hogy hova keveredett:( A lány folyamatosan hazudozik...
2010. jan. 10. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!