Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a fiammal? Hogyan...

Mit kezdjek a fiammal? Hogyan magyarázzam el neki, hogy hülye?

Figyelt kérdés
A fiam pár hónapja hozott haza egy lányt, aki kedvesnek és aranyosnak tűnt akkor. Eltelt kis idő, és úgy döntöttem meghívom a szüleit hozzánk vacsorára, hogy megismerjem őket. A lány édesanyja cigány. Gondolhatjátok, hogy megdöbbentem, hisz nem is sejtettem, hogy a lány az. Majd jöttek a pletykák a lányról, hol és kivel csalja a fiam. Persze ilyen pletykáknak nem lehet hinni, de kész tényeknek igen. Fiamnak állította, hogy ő előtte csak egy komolytalanabb kapcsolata volt. Kiderült, hogy rengetek más pasival is volt, sőt szeretőként is... Már annak nem örültem, hogy cigány, de annak még inkább nem, hogy egy krva is. A fiam szerelmes, én pedig itt kérek tanácsot:( Annyira elkeseredett vagyok:( A fiam nagyon komolyan gondolja ezt a kapcsolatot, nem hiszi el, hogy ez a lány csak kihasználja. Tiltani nem akarom, mert fontos a fiam, aki 26 éves. Az én időmben egy ilyen kapcsolat nem is lett volna engedve. Előre is köszönöm, aki próbál valami jó tanácsot adni!
2010. jan. 10. 15:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
*bár
2010. jan. 10. 15:54
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Hadd jöjjön rá maga. Ha más mondja neki, csak az illető ellen fordul és Rómeónak érzi magát.
2010. jan. 10. 15:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Minden ismerősét megkérdeztem a lánynak, hogy tényleg igaz-e a pletyka, erre úgy közölték velem, mintha ez olyan dolog lenne, amiről mindenki tud rajtam és a fiamon kívül. Most derült ki, hogy megcsalta a kapcsolat alatt. A fiú udvarolni kezdett egy lánynak, és leírta neki... A fiam szerint az a férfi is hazudik. Akkor mit tehetnék én?
2010. jan. 10. 15:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Csak jöjjön már rá:( Ő sem gondolhatja komolyan, hogy mindenki átveri. A lány ismer engem és megmutatta mit írt neki az a férfi, leírta neki, hogy egy darabig szeretők voltak akkor, amikor már a fiammal volt. De a fiam szerint a férfi képzelődik és csak beakart vágódni, hogy az ismerős lány összejöjjön vele...
2010. jan. 10. 15:59
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Hogy lehet ilyen hülye valaki? ugye védekezik a fiad? Ha ez a "nő" "elfelejti" bevenni a tablettát, a fiadnak vége. cigányokkal meg nem kezdünk, nem tanítottad meg neki!??
2010. jan. 10. 16:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Utálta a cigányokat, amíg nem szeretett bele egy cigányba:( Nem tudta, hogy az...
2010. jan. 10. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember,nem tudsz mit tenni. Idővel azért hátha elillan a rózsaszín köd és rájön mi is a helyzet! :S
2010. jan. 10. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem a fiad az aki hülye. Amíg nem vetted észre hogy van benne egy kis vonó, addig nem voltak pletykák, utána meg már jöttek is. Na és ha szerető volt?! Akkor mi van. Az a fiad előtt volt. A megcsalást meg nem tudod bizonyítani. Ha a fiadnak Ő kell, akkor úgy sem tehetsz semmit. Mivel 26 éves tud már magára vigyázni. Maximum családik. Na és?! Amúgy meg hála a jó égnek hogy mert nem a te idődben vagyunk. Részvétem a fiadnak.
2010. jan. 10. 16:41
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
Én egy nem cigány magyar vagyok, és szívből kívánom hogy a következő életükben az ilyen emberek szülessének cigánynak, vagy bármilyen más kisebbségnek, és gyűlöljék őket pontosan annyira amennyire ők teszik másokkal, legyenek bármilyen jó emberek is.
2010. jan. 10. 16:44
 20/24 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem is elég érdekes,hogy amint kiderült,hogy a csaj félig cigány,egyből jöttek a pletykák,meg az áskálódások,előtte meg minden rendben volt,és semmi bajod sem volt a lánnyal.Én úgy gondolom,sem másoknak,sem Neked nem kéne ennyire beleavatkozni a fiad életébe.Másoknak pláne nem.Ez az ,,én időmben" dolog meg már lejárt lemez,és szerencsére idejétmúlt.
2010. jan. 10. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!