Hogy mondjam el hogy nem akarok kimenni tavasszal Lengyelországba?
Tudom hogy hülyének néztek a lehetőség elszalasztásáért.14 éves lány vagyok.Ősszel voltak nálunk lengyel gyerkőcök mi meg tavasszal mennénk ki.De én nem akarok.Végig szenvedném azt a másfél hetet.Az a pár magyar gyerek mind bunkócska.Ráadásul családoknál leszünk és abban a faluban ahol én leszek senki más magyar nem lesz.És van még valami.Pontosabban valaki.A barátom (2 éve járunk).Mikor a lengyelek voltak itt azt hittem beledöglök úgy hiányzott pedig 2szer találkoztunk (kis időre...).És eléggé féltékeny is vagyok.Nem bírnám ki.És meg se akarom próbálni.
Anya erőltette a jelentkezést is...Azt mondta h ha tavasszal se akarok majd kimenni elintézi.De ő rendszerint az ilyen ígéreteit elfelejti.:( Nem mehetek ki!Mit mondjak anyáéknak?:'( Tudom h elizzéltem de ...Most ez van.:(

Ha csupán a pasi miatt nem akarsz menni,akkor nem kell egy év és a fejedet vered a falba,hogy mekkora hülye voltál.
Azt nem értem,ha ahol te leszel nem lesz másik magyar gyerek,akkor miért baj,hogy hülyék?
Azt én se értem,hogyha ekkora gyerek vagy,minek neked pasi...
Köszönöm a megértő válaszoloknak.Nem tudom.Biztos ki kell mennem mert nem akarom így megbántani a szüleimet.Tényleg nem anya apa miatt nem akarok kimenni.Voltam táborba.Egyszer...Az egész jó volt de akkor még kicsi (vagyis kisebb) voltam.
Úgy volt hogy a barátom is kijön.Mert 1 iskolába járunk.(ő 10.es és 8.os).Az igazság az hogy nagyon beleéltem magam hogy majd vele kimegyünk és milyen jó lesz meg milyen sokáig össze leszünk "zárva" a vonaton és jajj milyen happy lesz minden.Aztán mivel kevés lengyel akart jönni pont lemaradt.ÉS ez annyira rosszul esett...De bízok benne biztos hogy nem csalna meg!
12,8 voltam mikor elkezdtünk járni.Tudjátok puszi kézfogás.Aztán így már később csók egyéb.Szerintem jobb mintha minden nap más pasival állítanék haza!Meg ott ribiskednék a "haverokkal".És a javítás kedvéért 1 év 10 hónapja járunk.De addigra már úgyis 2 év lesz azért is írtam így.

11:10-es vagyok... Ez lehet hogy kegyetlenül hangzik, de hidd el, ha megakarna csalni, akkor nem kellene ez a másfél külön töltött hét ahhoz, hogy megtegye, megtenné enélkül is. Bízz benne... vegyétek ezt úgy, mint a kapcsolatotoknak egy próbatételét. Ha így álltok hozzá, akkor sokkal jobban és hamarabb eltelik ez az idő... Esetleg vihetsz magaddal egy kis füzetkét, amibe este leírhatod, hogy aznap mennyit gondoltál rá, mit csináltál éppen amikor eszedbe jutott stb... Még lehet meg is mutathatod neki, ha hazaértél :) Esténként egy-egy sms sem a világ vége, hogy jól érezted magad, és már alig várod a következő találkát :) Szóval emiatt igazán ne szalaszd el ezt a lehetőséget, menj ki, és érezd jól magad. Ha szeret, akkor várni fog rád!
Tény hogy pár ember nem tudja Szlovákiába elfogadni a magyarokat, mondom, bevásárló központban előfordult, hogy felém sem néztek, amikor magyarul beszélgettünk. Azért többnyire a városban unokaöcsémmel közlekedtünk, aki nem tud magyarul, így angolul társalogtunk, az embereket ez nem érdekelte különösebben, a baráti társasága nagyon nagyon jól fogadott, tényleg még Magyarországon is ritkán találkozok olyan társasággal, akik ennyire befogadnak szinte első pillanattól, a szlovákoktól meg ugye a híresztelések miatt nem is vártam (:D), de nagyon kellemesen csalódtam. Az egyik leányzó, akivel tavaly együtt táboroztam Csehországban, azt mondta igazából aki utálja a magyarokat az is inkább csak a média által terjesztett dolgok miatt, nem személyes ellentétek okozzák. Nekem nincs bajom velük... most hasonlíthatnám a magyarokhoz, akik gyanítom többnyire szintén a média miatt lettek roma ellenesek ilyen durván, nem azért mert személyes tapasztalatuk van velük...
A barátom is azt akarja h kimenjek...
Persze nem azért h ő itthon nyugodtan férreléphessen.Csak mert tudja hogy miatta nem akarok.Most úgy néz ki hogy elmegyek de az tuti h végig fogom szenvedni az egészet.Ehez nem tudok máshogy hozzáállni.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!