Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el hogy nem...

Hogy mondjam el hogy nem akarok kimenni tavasszal Lengyelországba?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hülyének néztek a lehetőség elszalasztásáért.14 éves lány vagyok.Ősszel voltak nálunk lengyel gyerkőcök mi meg tavasszal mennénk ki.De én nem akarok.Végig szenvedném azt a másfél hetet.Az a pár magyar gyerek mind bunkócska.Ráadásul családoknál leszünk és abban a faluban ahol én leszek senki más magyar nem lesz.És van még valami.Pontosabban valaki.A barátom (2 éve járunk).Mikor a lengyelek voltak itt azt hittem beledöglök úgy hiányzott pedig 2szer találkoztunk (kis időre...).És eléggé féltékeny is vagyok.Nem bírnám ki.És meg se akarom próbálni.

Anya erőltette a jelentkezést is...Azt mondta h ha tavasszal se akarok majd kimenni elintézi.De ő rendszerint az ilyen ígéreteit elfelejti.:( Nem mehetek ki!Mit mondjak anyáéknak?:'( Tudom h elizzéltem de ...Most ez van.:(

2010. jan. 10. 00:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
14 évesen 2 éve van barátod? no comment
2010. jan. 10. 00:21
 2/24 anonim válasza:
85%
Szerintem sehogy. Ez életed egyik nagy lehetősége. Mitől olyan szörnyű, hogy 1,5 hétig nem vagy itthon és megismersz egy másik kultúrát és kicsit fejleszted a nyelvkészséged, mivel rá leszel szorulva, hogy angolul beszélj. Más gyerek örülne, ha a szülei lehetőséget adnának neki ilyen útra. Bolond vagy, ha ezt egy fiú miatt kihagyod. Ha 2 éve jártok, akkor meg főleg megvár, nem??? 1,5 hét gyorsan eltelik. Ne nyafogj! Épp elég szomorú, hogy 14 évesen egy fiú miatt nem akarsz sehova se menni. Most vagy fiatal, láss világot!
2010. jan. 10. 00:24
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Így: Tavasszal nem akarok kimenni Lengyelországba!
2010. jan. 10. 00:25
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Menjél csak ki szépen. a Lengyelek roppant barátságos emberek. Nekem is volt egy lengyel fiúm és a tenyerén hordozott. Sajnos az élet mást rendelt nekem. Azért a kölökért meg ne ácsingózzál, akit itthon hagysz. Ezt a lehetőséget utólag nem tudod már kárpótolni. Fiú meg 1000 is akad, főleg 14 évesen.
2010. jan. 10. 00:43
 5/24 A kérdező kommentje:

Kössz...Valószanű ez lesz mert mást nem igen tudok csinálni.

(Off az elsőnek: nem mondtam h 12 évesen lefeküdtem vele még mindig szűz vagyok!Puffanhacc!)

2010. jan. 10. 00:47
 6/24 anonim ***** válasza:
70%

Puffanhacc!)

háháh szegény te. Amúgy meg kimondta, hogy lefeküdtél vele? senkit sem érdekel ez. elég az hogy 12 évesen van pasid, jesszus még csak a bajusza sem nőtt ki OO szánalom ez a mai világ

2010. jan. 10. 00:51
 7/24 anonim ***** válasza:
39%

Szánalom az hogy már 12 évesen pasija sem lehet az embernek mások szerint. Nekem 9 évesen volt az első komolyabb. Talán gond?

A kérdésre meg:

Szerintem menj ki, biztos nagyon jó lesz majd meglátod, Lengyelország jó hely, én is voltam ott és alig akartam hazajönni. A barátod meg fog várni, nem olyan hosszú időre mész. Ki ne hagyd.

2010. jan. 10. 00:57
 8/24 anonim ***** válasza:
57%
Kislányom! - ez az utolsónak szól - Te tényleg teljesen buta vagy. Akrmilyen gyors is az akceleráció - Ezt kérdezd meg a szüleitdtől vagy egy okos felnőttől, hogy mit jelent - 9 éves korban még nincsenek másodlagos nemi jellegek!
2010. jan. 10. 01:05
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
A 12 éves kislányok már komoly nőnek képzelik magukat. Én 14 évesen már nem voltam szűz. Ez van, én se voltam jobb és az osztálytaársaim sem. Most 30 éves vagyok, de nem vagyok álszent, és emlékszem arra milyenvoltam régen. Gáz volt a mostani agyammal, de gyerek voltam, akinek hiába dumáltál bármit, úgyis azt csinálta, amit akart :)
2010. jan. 10. 01:42
 10/24 anonim ***** válasza:
73%
01:42: Ez azért van, mert nem kaptál rendes nevelést. S sajnos egyre több gyerekkel ez a helyzet. A szülők felelősségtudata sokszor egyenlő a nullával, vagy egyszerűen csak sz4rnak a gyerekekre, vagy egyedül nevelő szülők, és nincs idejük a gyerekre amellett, hogy a megélhetésért küzdenek. Azonban ettől, ez még nem lesz egyből a helyes út. :)
2010. jan. 10. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!