Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden szülő szereti a gyermekét?

Minden szülő szereti a gyermekét?

Figyelt kérdés
.. és ha nem milyen jelekből lehet tudni ezt...?
2010. jan. 9. 18:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Miért kérded? Attól tartasz, hogy téged sem szeretnek?
2010. márc. 3. 13:15
 12/17 anonim válasza:
100%
Egy ismerősömnek van egy 14 éves lánya. Azt kell mondanom, hogy ő nem igazán szereti ezt a gyerekét. Az anyja a tudta nélkül úgymond felcsináltatta magát, tudván hogy jó anyagi körülmények közt áll, majd lelépett. Mikor megszületett a gyerek beállított, hogy itt van a lányod kérem a gyerektartást! Undorító... és 14 éve folyamatosan szipolyozza őt. Így nem csoda, ha az apa érzelmileg nem tud kötődni rendesen a gyerekéhez. Egyébként van még 2 gyermeke egy "rendes" asszonytól, akiket tisztességel és szeretettel felnevelt.
2010. márc. 3. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Én nagyon szeretem az enyémet, nem is tudnám másképp.

Anyám itt hagyott minket egy másik pasiért, azóta nem jött felénk. Egyszer-kétszer összefutottunk a városban, még a fejét is elfordította. Gondolom akkor Ő nem szeret.

Ja és van ismerősöm, aki most fog szülni, de már alig várja, hogy kipottyanjon a baba és mehessen az anyuka élni az életét, mert nem olyan nemű lesz a gyermek, mint ő akarta. Tehát a kérdésedre válaszolva: biztos van olyan szülő, aki nem szereti a gyermekét!!!

2010. márc. 3. 15:54
 14/17 anonim válasza:
valoszinuleg... nekem anyam meg is mondta szemembe h nem szeret sot egyenesen rosszul van ha lat; apammal se valami, de o legalabb nem ezt mondta hanem h alig varja betolcsem a 18-at es kirakhasson itthonrol.. h miert ien szep az elet azt nem tudom, de arra tippelek h soha nem tudtak megelegedni velem, pedig en mindig mindent megtettem..ez van..
2010. márc. 3. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:

csak keressetek rá youtube-on erre: mónika show gollam, vagy mónika show idegbeteg...

szerintem magáért beszél...

2010. márc. 3. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Van. Sajnos én is ilyen helyzetben vagyok. Főleg apám terén.

Persze mindig azt szajkózta, hogy ő szeret engem, meg megad nekem mindent. A megadás egy ideig még döcögősen, de ment. Aztán valahogy "értsem meg..." kezdetű mondatokká avanzsált.

És miből gondolom? Onnan, hogy ha igazán törődött volna velem, akkor foglalkozott volna velem, nem jött volna haza részegen, s kelve arra, hogy épp pofoz engem, miszerint én vagyok mindenért a hibás, s miattam veszekszik anyámmal (5 évesen!!!). Majd mikor vágytam valamire nem kaptam meg, helyette saját magát "kényeztette". És ellenben vele nekem filléres kéréseim voltak.

Soha nem vitt sehova, ha vitt akkor valami ürüggyel vitát csinált, s lehordott mindennek. Aztán mikor letette az alkoholt reméltem, hogy megváltozik, de be kellett látnom, hogy önmagától ilyen.

A mai napig lead mindennek. Soha nem csináltam semmi igazán rosszat. Általánosban közepes tanuló voltam, középsuliban végig jó/jeles. A legtöbb ember megbecsül, megdícsér, ő pedig lehord mindennek, s mindenkinek. Idén végzek a suliban, de ő már azt tervezi, hogy kapok egy hetet, utána mehetek a búsba. Mint ha pályakezdőként ilyen gyorsan, kapcsolatok nélkül tudnék munkát találni. És ezt úgy, hogy kerülöm, napokig nem találkozok vele, mert inkább bezárkózok a szobámba... És így is mindig én vagyok a rossz, a hasznavehetetlen.

Persze 22 évesen már rájöttem, hogy benne van a hiba.

2010. márc. 4. 06:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Kitartást, és együttérzésem.
2010. márc. 8. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!