Jól kijöttök anyagilag?
120 ezer apukám fizetése, műszaki áruházban dolgozik
180 ezer anyukám fizetése, pedagógus,
Nagypapám a 170 ezres nyugdíjából 115 ezret ad minden hónapban a családnak
Összesen tehát kb 415 ezer forintból élünk, eddig a 120nm-es házunk és a nővérem 40nm-es lakásának rezsiét is kellett fizetnünk a házé monduk kb 90 ezer a lakásé 30-40 volt, de a nővérem talált jó munkát, tehát elrendeződött.
Aránylag jól élünk, 2 hetente tudok kérni 2-3000ft-ot szórakozásra, ünnepekkor telik ajándékra, 20-40 ezer forint is, hiteleink csak kisebbek vannak, mobiltelefon, fagyasztó, stb.
16/f
Most koltoztem el, apukam tamogatasaval, de tobb segitseget nem fogadok el.
Egyedul elek, de a lakas az enyem, nincs rajta hitel.
A bevetelem havi 150.000ft,a kiadasaim mindennel egyutt (rezsi, kaja, uj ruhak, kozmetikai kezelesek, pedikur-manikur stb) a120.000 ftban megvannak. 30.000 ft tudok csak felretenni, de legalabb ennyi mindig marad. :)
"Azért kíváncsi vagyok,hogy ki mivel foglalkozik/hol lakik ,hogy szinte fél milliókat keresnek... "
Édesapám pl. informatikai osztályvezető / rendszergazda / programozó, több, mint fél milliót keres. Igaz, nem ma kezdte...
"Azért kíváncsi vagyok,hogy ki mivel foglalkozik/hol lakik ,hogy szinte fél milliókat keresnek... "
mi Franciaországban élünk, párom grafikus kb. 900 ezret keres, én Svájcban dolgozom heti 18 orában 400 ezerért..egy butikban (eredetileg én is grafikus vagyok, de mivel van egy 4 honapos babánk igy nem szeretnék többet dolgozni.) kb. 500 ezer megy el egy honapban ( 300 ezer az albérlet, a többi a kaja, autok, motor fenntartása stb.) a többi pénzt félre tesszük.
Férjem 300 ezret keres, én 180-200 at. Tehát kb. 500 ezerből élünk 3an, van egy 2 éves kislányunk.
Jól élünk, telik mindenre, nem panaszkodom.
Havi fix kiadásainak kb. 200 ezer. A többit hobbira, szórakozásra kötjük.
kb. 300ezer a befolyt osszeg havonta.
3-an vagyunk
hitelmentes minden, kb.200ezer megy el fixen havonta a tobbi megmarad megtakaritasra, nagyobb beruhazasokra, nyaralasra.
Nem panaszkodunk.
Akkor én leszek a kakukktojás a sok jó keresetű válaszadó között.
Nos, én 90 nettót keresek + 12000 cafeteria, párom bejelentve 66-ot, plusz 55 körül borítékba. Ő ezért napi 10-12 órákat gürizik, én folyamatos műszakba járok ünnepnapokon is, és sokat utazok.
Albérletünk 25 ezer, rezsi nem vészes. Jelenleg azon vagyunk, hogy legalább havi 100-at félretegyünk, amihez az kell, hogy a hónap nagy részében párizsis kenyéren élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!