Jól kijöttök anyagilag?
Párom keres 115 ezret, én 140 ezret.
A havi kiadásunk (lakbér, rezsi, kaja, utazás stb.) 150 ezer.
Plusz 25 ezret fizetünk lakástakarékba.
A maradékból meg buli néha, ruhák, stb., de nem visszük túlzásba, mert gyűjtögetünk is.
2en élünk
23/L
Nem... Nem élünk rosszul, de az túlzás,mgybjől kijövünk
Nekem sajnos nincs bevételem, sőt csak viszem a pnzt/ vállaljozástndítok, és még magam után fizete mindent..stb/
160e a bevetelünk 2 en élünk, lakást autőt,rovogót( bár az inkább csak üzemanyag) tartunk fenn
40e lakás
50e a rezsi
10e közösktsg
10 bérlet
7e a tb-m
sajnos a telszámlám 10 feletti, férjemé 6 körüli
És még akkor nem ettünk ltünk ruházkodtunk, éslátogattunk szülőket( 140km egyik és másik irányba
Igen szerencsére :)
Kb. 3500 euró az összbevételünk kettőnkre + nyaralás, karácsonyi, stb. pénz, ez elég kevésnek számít, mert én még tanulok munka mellett, így nem teljes munkaidőben dolgozom. Pár év múlva ennek kb. a duplája lesz ha minden jól megy.
1000 elmegy albérletre rezsivel, 200 ételre, de sok zöldség-gyümölcs terem nálunk és húst nem igazán szeretünk enni, szóval ennyiből odafigyelünk az étkezésre. Plusz fejenként 50 cégnél elköltött pénz ételre, kávéra, stb. Benzin nekem 110, a férjemnek 70, autó biztosítás és adó 80/hó/fő, személyi biztosítás 80. Telefon előfizetés kb. 40 kettőnknek.
Szóval összesen még kb. 1700 marad elkölteni/félretenni minden hónapban, ez nem olyan sok megtakarításhoz de nem is vészesen kevés.
Ketten vagyunk + egy tucat macska.
A bevétel havi 600ezer. A kiadás 200ezer környékén. Nincs gondunk.
Azért kíváncsi vagyok,hogy ki mivel foglalkozik/hol lakik ,hogy szinte fél milliókat keresnek...
anyám kap 80-at apám 140-et
a rezsi ebből egy olyan 80 e. + egyéb költségek
3 lakunk együtt
nem éhezünk,de jövünk ki túl jól..
16/F
"Azért kíváncsi vagyok,hogy ki mivel foglalkozik/hol lakik ,hogy szinte fél milliókat keresnek..."
Hmm, hát nem mintha ez feltétlenül rád tartozna, de tessék: szoftvermérnök, 680e a havi nettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!