Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha olyat tesz a párotok, amit...

Ha olyat tesz a párotok, amit nem viseltek el, akkor azt hogy adjátok a tudtára? Mit tesztek?

Figyelt kérdés
Ráhagyni nem akarom,mert azt hiheti,hogy akkor bármit megtehet,de elmenni sem szeretnék. Vagy kéne? Tanácstalan vagyok.
2010. jan. 9. 15:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ja és a válaszokat megint elfelejtettem megköszönni és remélem akik írtak visszapillantanak még,főleg a "pórázosok":)! Meg akik hasonló cipőben vannak. Köszi kivétel nélkül mindenkinek!
2010. jan. 9. 18:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Együtt tudsz élni hosszú távon egy ilyen pasival? Ha igen, el kell tűrnöd a viselkedését. Ha nem, más partner után kell nézni...
2010. jan. 9. 21:13
 23/23 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad van,mindig mondom magamnak,hogy fogadjam már el,tulajdonképp mindig megegyezek magammal,hogy elfogadom,mert szeretem. De ilyenkor ismételten tiszta ideg vagyok,most is az előbb csak hazaszalad kb 20 másodpercre pénzért és elviharzott annyit nem mondott hogy jónapot.
2010. jan. 9. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!