Ha olyat tesz a párotok, amit nem viseltek el, akkor azt hogy adjátok a tudtára? Mit tesztek?
Figyelt kérdés
Ráhagyni nem akarom,mert azt hiheti,hogy akkor bármit megtehet,de elmenni sem szeretnék. Vagy kéne? Tanácstalan vagyok.2010. jan. 9. 15:58
1/23 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé bonyolult személyiség vagyok, de én megmondom neki.
2/23 anonim válasza:
Ha leírnád hogy mit tett akkor könnyebb lenne.
3/23 anonim válasza:
sajnos le szoktam ordítani a fejét. de így legalább nyomatékosan megmarad benne, h mit nem kéne csinálnia....
pl a pazarlást nem tűröm. ha ilyesmit csinál, az a minimum, h kiabálok vele, aztán szépen elmagyarázom, h miért is nem kéne... eddig sikerült megértenie. aztán ha már úgy csinálja, ahogy elvárható, akkor dícsérem.
mint egy kisgyereket. nevelni kell, de legalább nevelhető....
4/23 anonim válasza:
Simán megmondom neki.Az a gond,hogy én semmit nem tudok magamban tartani ami bánt,előbb utóbb előjön.Ezen okulva inkább előbb szokott bekövetkezni mint utóbb.
5/23 anonim válasza:
Igen egy ffi tényleg olyan mint egy kisgyerek.Nevelni kell.De úgy,hogy ő ezt ne vegye észre:-)
6/23 A kérdező kommentje:
1000-szer elmondtam már neki,nem használ. Nemtudom mivel tudnám ráébreszteni arra,hogy én ezt nem fogom elviselni,mivel eddig elviseltem. 2-3 hónapja baráti társaság rossz irányba húzza. Konkrétan hetente kéthetente egyszer "elfelejt" hazajönni,összeülnek pókerezni reggelig.
2010. jan. 9. 16:09
7/23 anonim válasza:
Megmondom neki, nem ordítom le a fejét, mert anélkül is megérti, nem buta. Legközelebb majd nem csinálja, hogy ne bántson meg engem.
8/23 anonim válasza:
Aha igy más a helyzet, ha már mondtad neki... Én figyelmeztetném hogy nem lesz jó vége ennek, és elveszíthet engem is.
9/23 anonim válasza:
Hát, ha a beszéd nem használ, akkor kénytelen vagy "fenyegetőzni". Vagy elmész csajos estékre te is. Bár a bosszú nem jó szó, de ha az értelmes beszélgetés nem használ, akkor tapasztalja meg a bőrén a tettei súlyát.
Sajnos sok ember csak akkor érti meg a helyzet komolyságát, mikor már a végsőket nyögi egy kapcsolat.
10/23 anonim válasza:
Ajjaj, az én barátom detto ugyanez, megbeszéljük, hogy találkozunk, de hívja xy , akkor mennie kell pókerezni, és este 6tól hajnalig ott van, rosszabb esetben reggelig. Én amúgy nem szólok érte, még csak fél éve járunk, de ha együtt laknánk, akkor ez nálam nem férne bele. Ja, és amíg ez a szokása megmarad, addig eszembe sincs az összeköltözésen gondolkozni. Ha elmondod neki, és még mindig csinálja, akkor hagyd ott (tudom könnyű mondani) de saját magad tesze tönkre, meg emészted magad ezen. Jobb kilépni egy ilyen helyzetből. Mondom, én ilyennek össze se költöznék, mert engem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!