Ha olyat tesz a párotok, amit nem viseltek el, akkor azt
hogy adjátok a tudtára? Mit tesztek?
16:43. Igen a csajok estéket is lejhet csinálni, de azzal sak azért éri el, hogy "jaj kicsim, én most megyek pókerezni, hívd fel te is a barátnőidet, és menjetek el valamerre" de ha a lánynek épp nincs kedve menni, vagy csak azértmegy, hogy ne unatkozzon otthon, akkor annak nem sok értelme van, ráadásul nem is érezné jól magát, mert megint mi van, ő le van pattintva a pókerhaverok miatt, és jobb híján elmegy bulizni, külön. Lgalábbis én így voltam vele, de lehet, hogy mások lazábban kezelik ezt.
2010. jan. 9. 16:47
Kedves kérdező, én a párod helyében már otthagytalak volna. Egy éretlen gyerek vagy. Ilyen apróság miatt ezt csinálni...
A ti kapcsolatotok olyan mint egy börtön és te vagy a börtönőr? Mi abban a gond, ha elmegy a haverokkal nagyritkán szórakozni, és csak másnap jön haza? Inkább magadon gondolkodj el.
2010. jan. 9. 16:53
Igen igaza van az utolsónak. Nekem sem tetszene egyáltalán, hogy elmegy, de így olyan mintha pórázon tartanád, és nem csinálhat semmit. Szóval hiába nagyon szar, ezt el kéne fogadni, mert kell neki egy kis szabadság. Régebben én is rinyáltam neki mindenért,de rájöttem, hogy nem szabad, fordított helyzetben nekem sem tetszene. Én egyenesen felvagyok háborodva ha nem tetszik neki, hogy bulizni megyek.
2010. jan. 9. 17:02
Hidd el, lesz idő mikor még jól is jön egy kis nyugi a párod nélkül. Ha csak tényleg a haverokkal pókerezik, nincs abban kivetni való, kell neki is más társaság nem csak a tiéd. Tényleg csinálj Te is csajos napot!
2010. jan. 9. 17:06
Az én férjem a haverjaival italozgat hetente kétszer. Eleinte hajlamos volt későn hazajönni (de nem hajnalban), aztán megmondtam neki, hogy kicsit korábban jöjjön, ne töltsem a fél éjszakát egyedül. Azzal ne legyen baj, hogy elmegy a haverokkal, inkább csak azzal, ha pl. pénzben játszanak vagy ha tényleg mindig hajnalban jár haza.
Amit tehetsz, ha a kérés nem használ, talán az, hogy elmondod neki, hogy ha még egyszer elfelejt hazajönni, akkor te meg elfelejtesz valamit, ami neki fontos (pl. ebédet főzni, kimosni a ruháit stb. És ha megint hajnalozik, akkor tedd is meg, hogy érezze, nem csak a szád jár.
2010. jan. 9. 17:24
Deee most nem az van, hogy nem jelenti be, mikor megy el? mert akkor tényleg gáz. Ha bejelenti, akkor oké.
2010. jan. 9. 17:24
figyi, ezen ne akadj ki. ennyi neki is jár. az én párom is lelép néha, de hát nem vagyunk összenőve, meg nem is akarom, hogy engem őrizzen. szervezek én magamnak programot!
egyetlen egy dolgot utálok nagyon. ha azt mondja, hogy itthon vagyok mondjuk 1-re és még 2kor sincs sehol és nem telefonál. ezért nagyon mérges vagyok. felőlem akármeddig kimaradhat, de ha időpontot mondd akkor vagy tartsa magát vagy szóljon haza, akkor semmmi gond.
neki is jár haveros este/éjszaka, ezen ne akadj ki.
2010. jan. 9. 17:27
Tarts te is csajos estéket. De ne azon a napon, amikor ő pókerezni megy.
Bár lehet h őt ez sem zavarná...de azért próba szerencse.
2010. jan. 9. 17:40
19/23 A kérdező kommentje:
Hú na most nem voltam itt egy ideig de megpróbálok mindenkinek reagálni. Ez a dolog,nem lenne baj,ha tudnék róla mikor megy. De általában az utolsó pillanatban értesülök róla,vagy mint most,haza se szól. Ilyenkor telefonon sem tudom elérni és idegeskedhetek itt egész éjjel mi lehet vele. Valaki írta,hogy akkor mikor elfelejt hazajönni én is felejtsek el vmit...ma pont ezt tettem és fel is van háborodva miért nincs rend itthon,szóval most megint a saját malmára hajtja a vizet,hogy ő lehessen mérges rám...
20/23 A kérdező kommentje:
Egyébként meg hogy bővebb legyek,ebből a társaságból senkinek nincsen igazán komoly kapcsolata,hogy őket várná haza valaki. Ha van barátnőjük,akkor aznap egyszerüen nem találkoznának,mert nem élnek együtt. De nálunk ugye már más a helyzet,és mikor erről beszélgetünk mindig mondja,hogy ő tudja,hogy már nem azt az életet éli,mint ők...aztán valahogy mégis csatlakozik hozzájuk. Én meg mindig hiába várom itthon a vacsorával... És kemény pénzekbe is játszanak,habár ez engem nem érdekel oda viszi a fizetését ahova akarja,de ő jön mindig úgy haza,hogy ő többet nem fog játszani,mert nincs hozzá szerencséje...
Kapcsolódó kérdések: