Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám lefeküdt a Barátommal...

Orultlany kérdése:

Anyám lefeküdt a Barátommal mit tegyek? (az elöbbi kérdésemet törölték vagy nem tudom)

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok anyám lefeküdt a barátommal már nem 1x az elsőt megbocsájtottam de a másodikat nem tudom mit tegyek? gyülölöm mind a 2töt!
2014. júl. 20. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Anyukád ráveti magát minden valamirevaló pasira, nem érdekli semmi. El kellene mennie pszichológushoz, kicsapongásai arra utalnak, hogy nem tud igazán szeretni.

Ami a barátodat illeti, csak örülhetsz, hogy kiderült, milyen ember. Minden barátodat mutasd be a jövőben anyádnak, na amelyiket nem tudja elcsábítani, az igazán szeret téged!

Szóval fel a fejjel!

2014. júl. 21. 08:39
 22/25 A kérdező kommentje:
köszi a biztatast :)
2014. júl. 21. 13:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerinted itt bárki elhiszi a kérdéseidet,

ha már magadnak is ilyen nevet adtál, hogy : "orultlany" ?!!

2014. júl. 22. 13:29
 24/25 A kérdező kommentje:
szerintem nem néven múlik! fel lehet venni skypere s megmutatom a bizonyitékot vebcamon itt a video a telomba! izuska.baba1
2014. júl. 29. 01:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne kamu? Az én ismeretségi körömben is megtörtént a eset. A családanya fehérmájú, és fűvel-fával összebújik, többek közt a 18 éves lánya fiújaival, a szomszéd pasival, a polgármesterrel, a félkegyelművel, a sógorával... stb. Minden gyerek mástól van. Undorító. A lányai ezt a példát látták egész életükben és gyönyörűen követik. A férje dolgos ember, több munkahelyen dolgozik, míg az asszonyhoz is szorgalmasan járnak a férfiak. A férjet többször figyelmeztették, hogy csalja az asszony, de csak mostanra jutott odáig, hogy elváljon.

Kedves lányom. Te most az anyád és a gerinctelen fiúd cinkosa vagy? Azoké akik átvertek és megaláztak téged? Legyen benned tartás, azt javaslom. Fiatal vagy még, találsz másik fiút magadnak, az anyád meg vállalja a tettei következményeit. Az első megcsalás is megbocsájthatatlan, pláne a második, hát még az ezután következők. Mert ennek bizony lesz folytatása. Sem anyukádnak, sem a barátodnak nem fejlődött ki a gerince, nagyon sajnálom, hogy így jártál, kívánom, hogy tanulj belőle, és te más légy mint ők.

Fel a fejjel, szabd meg a szabályokat te magad. Mutasd meg, hogy veled ezt nem tehetik meg. A pasit tiltsd ki a házból, az anyádnak mondd el a véleményed, de úgy, hogy elsüllyedjen. Közöld velük, hogy elmondasz mindent anyád férjének ha nem úgy tesznek ahogy te kéred. A felvételről hallgass, ha kell majd megmutatod bizonyítékként az embernek.

2014. aug. 13. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!