Orultlany kérdése:
Anyám lefeküdt a Barátommal mit tegyek? (az elöbbi kérdésemet törölték vagy nem tudom)
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok anyám lefeküdt a barátommal már nem 1x az elsőt megbocsájtottam de a másodikat nem tudom mit tegyek? gyülölöm mind a 2töt!2014. júl. 20. 21:04
1/25 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor nem tudsz mit tenni.
Kerüld mindkettőt!
2/25 anonim válasza:
Az elsőt megbocsátottad? Hát te sem vagy normális... Jót röhögnek rajtad, amiért megbocsátottad és élvezkednek tovább. Már az elsőt se kellett volna megbocsátani. Most már nem sokat tehetsz. A fickót remélem már kidobtad, az anyukáddal meg próbálj beszélni, hogy miért történt ez.
4/25 A kérdező kommentje:
de van anyukámnak férje! probáltam beszélni anyámmal de belehazudik a pofámba szó szerint és sajna nem kamu mert videora vették h szexelnek elég beteges mind a 2tő!
2014. júl. 20. 21:18
5/25 anonim válasza:
Csináljátok négyesben, és mindenki mindenkivel. Első körben a barátod anyáddal, aztán a barátod veled, utána te anyád férjével, utána anyád a férjével, aztán te anyáddal, végül a barátod anyád férjével.
6/25 A kérdező kommentje:
ez meg komolyan milyen beteg válasz???
2014. júl. 20. 21:29
7/25 anonim válasza:
Láttad a videót? Meg is tudod szerezni? mert akkor azt anyád férjének is meg kéne mutatni. vagy ő tud már róla?
8/25 anonim válasza:
feltöltöd ide a videót? :D
amúgy meg a hülye kamu kérdésed nem véletlen lett törölve
9/25 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne! igen láttam a videot sajnos láttam!
2014. júl. 20. 21:49
10/25 anonim válasza:
és anyád férje mit szólt? tud róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!