Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a 4 éves...

Hogy mondjam el a 4 éves kislányomnak, hogy a mamája miért nem ismeri meg?

Figyelt kérdés
Anyukám 60 éves. Nem ismer meg senkit a családból, csak engem. Karácsonykor voltunk meglátogatni, jól eljátszott az unokájával. Ma ismét meglátogattuk, azt mondta a kislány előtt, hogy neki nincs unokája, és vigyük el ezt az idegesítő rinyagépet (szó szerint ezt mondta) a szobájából. Egy éve van idősek otthonában.
2010. jan. 8. 17:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

18:08! Elnézést, nem neked szántam. Elnéztem az időt.

A 17:50esnek írtam az előbbit.

2010. jan. 8. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
17:50-es nem is tudod mik azok a körülmények amik arra észtették,hogy "bedugja" (a te szavaddal élve)az anyukáját az otthonba!Nem tudom miért kell leírni ezeket az embereket.Ápoltál már idős embert?Pláne ha ilyen beteg?Szerintem nem mert ha így lenne nem írtál volna ilyeneket!Nem azt mondom,hogy ez a legjobb megoldás de van,hogy sajnos nincs más megoldás!
2010. jan. 8. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Egy felnőttnek is borzalmas lehet leépülő emberrel együttélni.
2010. jan. 8. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az unokák nagyon ragaszkodnak a nagyszüleikhez, hiszen tudják, hogy a nagyszülők szeretik az unokájukat, és az unoka is őket!!! :) A kislánynak szépen, finoman kell megmondani azt, h a Mama a múlt alkalommal nem szándékosan mondott, tett, amit tett, hanem azért, mert velejár az öregséggel!! Mondd ezt neki: "Mama szeret téged, csak neki is vannak rossz napjai, amikor nem érzi jól magát!" A kislány meg fogja érteni, hidd el!!

Remélem, h tudtam segíteni!! :)

20/L

2010. jan. 8. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:50

gondolom te simán képes lennél egy ilyen beteget a nap 24 órájában ellátni, amikor egy percig sem hagyhatod egyedül, mert nem tudja mit csinál. simán megoldod a vásárlást és a többi intézni valót. az sem jelent gondot, ha esetleg naponta többször kell vitatkozni vele, hogy azért nem kap már ebédet, mert már megette, csak sajnos elfelejtette......

soroljam tovább?

2010. jan. 8. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Egy hivatásos ápoló sem foglalkozik a beteggel 24 órán át, pedig nincs más dolga.
2010. jan. 8. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem gondoltatok még pót nagymamára?Tudom hülyén hangzik első hallásra..de mégis, szegény gyerek nem fogja tudni, hogy milyen egy nagymama, ha az anyukáddal további rossz tapasztalata lesz esetleg.Keressetek egy kedves öreg nénit, akitől megtanulhatja milyen egy "nagymama".Az anyukád most nem tud vele úgy foglalkozni sajnos, és nehogy ez megbélyegezze szegény kislányt :(.

Mondd meg neki szerintem ( a kislánynak) hogy a mama nem gondolta komolyan, csak elfelejt sok mindent, mert beteg, és öreg már..

2010. jan. 8. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:12

ha olyan a betegség, ami ezt megköveteli, akkor váltják egymást az ápolók.

2010. jan. 8. 23:35
 19/19 A kérdező kommentje:

Pót nagymama?

Tényleg furán hangzik, de még gondolkozom rajta.

2010. jan. 9. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!