Hogy mondjam el 3,5 éves kislányomnak hogy meghalt a nagypapája?
Figyelt kérdés
A férjem apukája halt meg pénteken. Mindenkit megdöbbentett a hír, nem számítottunk rá:-(
Nem tudom hogy mondjam el:-(((
2010. febr. 16. 08:41
1/4 anonim válasza:
Az igazat kell elmondani, hogy sajnos meghalt, ami nekünk szomorú, de neki nem, mert jó neki ott, ahova került és mondjad, hogy majd visztek neki virágot. Ezzel egyben meg is nyugtatod. Gondolom úgyis látja rajtatok a feldúltságot.
2/4 anonim válasza:
Sajnálom :(
Egy neves gyerekpszichológus mondta, hogy a gyereknek csak az igazat szabad mondani, a saját megrögződésed szerint. Ha hiszel Istenben, akkor azt mond, ha naturális vagy, akkor úgy. Az a lényeg, hogy ne legyen vége a történetnek, mert a gyerekek nem tudják, hogy mi az, hogy vége. Pl. Fent van a felhőkön, onnan nézi, hogy mit csinálsz.
A miértre is próbálj magyarázatot adni, pl. elfáradt a szíve, mert öreg volt.
3/4 anonim válasza:
A nagypapa örökre elaludt, mert idős volt. Az angyalkák vigyáznak rá a felhők közt. Most is téged figyel az égből.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
Nehéz lesz de én is úgy gondoltam, hogy az igazat mondom, csak nem tudtam hogyan:-(
2010. febr. 16. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!